SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Birleşmiş Milletleri"

A- A+ PAYLAŞ
İnönü Üniversitesi bünyesinde bulunan Kampüs FM radyosundaki Panorama Programı'na konuk olan Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım, Malatya ile ilgili konularda değerlendirme yaptı. 
 
"MALATYA'NIN KÜÇÜK BİRLEŞMİŞ MİLLETLERİ"
 
Kent Konseyi'nde sistemin gönüllük üzerine yürütüldüğünü söyleyen Yıldırım, bu anlamda konseyi Malatya'nın küçük Birleşmiş Milletleri olarak tanımladı.
 
"İNSAN SEVDİĞİNE SAHİP ÇIKAR"
 
Konsey üyelerinin kentin hak ve hukukunun korunmasında, çevreye duyarlılık noktasında yoğun çalışmalarda bulunduğunu hatırlatan Genel Sekreter Yıldırım, "2010 yılı sevgililer gününde 'insan sevdiğine sahip çıkar. Malatya'yı seviyoruz"  iddiasını bugünlere taşıdıklarını belirtti. 
 
"KENTLİ İNSAN NASIL OLUR"
 
Yıldırım, büyüme ve gelişmeye zihinsel, kültürel ve estetik açıdan baktıklarını söyleyerek,  2012'ye dair lokomotif kampanyalarının ''kentli insan nasıl olur'' söylemi üzerinde olacağını belirtti. 
 
"BAŞLANGIÇLAR ADINA ÖNEMLİDİR"
 
'Malatya Yazıyor' ile başlayan süreci değerlendiren Yıldırım, "Ateşe su taşıyan karınca kadar fayda sağlayabilmek bile bir adımdır ve başlangıçlar adına önemlidir. Küçük iyilik hareketleri büyümeli ve her şeyin amacı olan insana dair problemler çözülmeli'' ifadelerini kullandı.
 
"TAKİPÇİ OLMAK ÖNEMLİ "
 
Yıldırım,  "Demokrasi 4 yılda bir sandığa gidip oy vermek değildir" diyerek, alınan kararların takipçisi olma konusunun önemine değindi. Malatya'nın büyük şehir olmasını desteklediklerini dile getiren Yıldırım, "Bu durum ödenek ve hizmetler açısından şehire avantaj sağlayacaktır. Söylenen değil söyleyen toplum olalım' mesajı ile şehrin değişime ve gelişime uygun varoluşsal yapısını; talep etmeyi bilerek dinamikleştirelim. Aç insan dünyayı değiştirmek ister, kurguladığı yerde kendisi toktur" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız