SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'nın Bize İhtiyacı Var'

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin 40.kuruluş yıldönümü Malatya’da da düzenlenen yemekli bir toplantıda kutlandı. Kutlamada ayrıca partili belediye başkan adaylarının tanıtımı da yapıldı.

Kervansaray Restaurantta gerçekleşen kutlama törenine İl başkanı Ömer Ekici, il yöneticileri, İlçe ve belde yöneticileri, Malatya Belediye başkan adayı Cumali Ünaldı ile ilçe, belde belediye başkan adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Partinin kuruluş ve 40 yıllık sürecinin konu alındığı sinevizyon gösterimi ile başlayan kutlama töreni İl başkanı Ekici’nin konuşması ile devam etti. Ekici “Bu akşam iki mutlu olayı bir ve beraber yaşamak üzere bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Asırları aşarak gelen büyük milletimizin yakın dönem tarihinde özel bir misyon üstlenmiş olan MHP’nin 40. kuruluş yıldönümü iftiharla kutluyoruz. ” diye başladığı konuşmasını özetle; “Bugün burada bir ülkü etrafında toplanmak için bizlere önderlik etmiş buna ömrünü adamış başta Merhum Alpaslan Türkeş’in bayraktarlığını yaptığı, binlerce aziz ülkü şehidini ve bugün bölücülükle mücadele ederken şehadete ulaşan kahramanlarımızı minnet, şükran ve hasretle yâd ediyorum” diye sürdürdü.

İl başkanından sonra kürsüye gelen Malatya Belediye başkan adayı Cumalı Ünaldı ise; “MHP adayının ülkücülüğünün tartışılması olmaz. MHP’nin adayı (kendisinden bahsediyor) 1968 yılında Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi'nin (CKMP) yani MHP’nin bir üyesi idi. Aynı zamanda Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencileri tarafından kurulan Milliyetçi Toplumcu derneğinin yönetim kurulu üyesi idi.

Malatya’nın bize ihtiyacı var. Bizim de Malatya’ya. Sizlerden yardım istiyorum. Bana destek ve sırt verin ki Türkiye’nin anasını ağlatanlardan hesap soralım. Çünkü yerel seçimlerden sonra genel seçimlerde de ülkücü kadronun başa gelmesiyle hesap sorma dönemi başlayacaktır” dedi.

Ünaldı’nın konuşması sonrası MHP’nin merkez, 13 ilçe ve 39 belde başkan adayı tek tek partililere tanıtıldı ve aile fotoğrafı çektirildi.

HABER-FOTO: Yaşar KARAASLAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız