SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Çehresi Değişiyor"

A- A+ PAYLAŞ

 

Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  çalışmaların devam ettiği Akpınar’da incelemelerde bulunup, esnafları ziyaret edip, çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Belediye Başkanının incelemelerine ilişkin Belediye Basın Bülteni şöyle:

"Başkan Çakır’ın inceleme ve esnaf gezisine Belediye Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu ve Selim Pilten’in yanı sıra bazı belediye meclis üyeleri ile daire müdürleri de katıldı.

Çakır: Malatya’nın çehresi değişiyor

Yapılan çalışmalarla Malatya’nın çehresinin değişip güzelleştiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır,“Şehrin bir çok bölgesinde olduğu gibi Akpınar’da da çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Mahalle, cadde, sokak demeden Malatya’yı daha modern bir şehir haline getirmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu çalışmaları yaparken diğer kurum ve kuruluşlarla ortak hareket ediyoruz. Başta elektrik kabloları, telefon olmak üzere gerekli alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra üst yapı çalışmalarına başlıyoruz. Çalışmalar sırasında bize destek olan başta esnaflarımız olmak üzere vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirten esnaflar ise, başta İnönü Caddesi, Söğütlü Cami çevresi, PTT Caddesi olmak üzere biten yerlerin çok güzel bir görünüme kavuştuğunu belirterek, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız