SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'nın Cimnastikçileri

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Cimnastik Federasyonunun 2008 yılı faaliyetleri arasında yer alan ve 21-22 Haziran tarihleri arasında Bolu‘da gerçekleştirilecek olan Kulüplerarası 1. Minikler Artistik Jimnastik yarışmasına Malatya'dan da 5 minik sporcu katılıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 2006 yılında kurulan ve aradan geçen 2 yıla yakın bir sürede 300 civarında minik ve gençlere jimnastik sporu eğitimi veren Malatya Gençlik ve Spor Cimnastik kulübü, Bolu’daki yarışmaya antrenör Mehmet Bilgin nezaretinde Şevval Tekeli, Betül Uzun, Sıla Güngör, Doğa Sutaşır ve Zeynep İnci’den oluşan sporcuları ile katılacak.

Şampiyona ile ilgili bilgiler veren Jimnastik İl temsilcisi Hakan Öncü “ Jimnastik sporu ağırlıklı olarak Ege, Marmara, İç Anadolu ve Akdeniz bölgelerinde faaliyet gösteriyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da ilk kez Malatya böylesi bir şampiyonaya katılıyor. Bu bizim için büyük bir başarıdır ama eski Milli takım sporcularımızdan Mehmet Bilgin hocamızın yaklaşık bir yıldır hazırladığı minik sporcularımızın Bolu’dan derece ile döneceğine inancım tamdır.” dedi.

Gençlik Spor İl Müdürü vekili Ömer Dağdelen ise “ Müdürlük olarak diğer tüm spor branşlarında olduğu gibi jimnastik sporuna da önem veriyoruz. Sporcularımızın çalışması amacıyla tahsis ettiğimiz salon Türkiye’nin ilk 6’sına girecek düzeyde donanım ve alana sahip. Hedefimiz ilimizin tüm gençlerini kucaklamaktır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız