SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'nın da Bir Şampiyonu Var

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen Türkiye Gençler Boks Şampiyonası sona erdi. Şampiyonanın son gününde 12 kategoride final maçları yapıldı. Malatya'nın yetiştirdiği şampiyon boksörlerden Cengiz Erdemir'in antrenörlüğünü yaptığı oğlu Ertuğrul Erdemir de 48 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu.

Malatya Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Türkiye Gençler Boks Şampiyonası'nın final maçlarını Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Türkiye Boks Federasyonu Genel Başkanı Caner Doğaneli, Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Mehmet Bayansalduz ile çok sayıda davetli izledi.

Final müsabakaları sonunda İstanbul TEKEL 4, Ankara Büyükşehir Belediyesi 2, Ankara TSE 2, Fenerbahçe, Malatya, Kocaeli ile Trabzon takımları ise 1'er şampiyonluk elde etti.

Fenerbahçe Boks Şubesi Kaptanı Mert Özterel, Fenerbahçe Boks Takımı olarak geçen yılki tarihi rekoru bu yıl kıramamanın üzüntüsünü yaşadıklarını, ancak toplam 309 sporcunu katıldığı şampiyonada 1 altın, 3 gümüş ve 4 de bronz olmak üzere toplam 8 madalya kazandıklarını ifade etti.

Şampiyonada, İstanbul TEKEL takımından Faruk Polat en teknik, Fenerbahçe'den Sefa Karadeniz en dövüşçü ve Samsun takımından Bünyamin Aydın ise en centilmen sporcu seçildi.

Final müsabakaları sonunda 12 ayrı kategoride dereceye giren sporcular şu şekilde:

* 46 Kiloda, 1. Ertuğrul Erdemir (Malatya), 2. Ali Fuat Kabaoğlu (Fenerbahçe)
* 48 Kiloda, 1. Selçuk Eker (Kocaeli), 2. Semih Filizkıran (Karabük)
* 51 Kiloda, 1.Alkan Özdemir (Trabzon), 2. Ramazan Yılmaz (Samsun)
* 54 Kiloda, 1.Ulaş Memiş (İstanbul TEKEL), 2.Mehmet İpehan (Elazığ)
* 57 Kiloda, 1. Mustafa Aksın (Ankara BB), 2. Okan Boz (Fenerbahçe)
* 60 Kiloda, 1.Yakup Şener (İstanbul TEKEL), 2. Bünyamin Aydın (Samsun)
* 64 Kiloda, 1. Barış Taştan (Ankara BB), Sefa Karadeniz (Fenerbahçe)
* 69 Kiloda, 1. Ö. Faruk Polat (İstanbul TEKEL), 2. Alptuğ Öner (Osmaniye)
* 75 kiloda, 1. Ulus Kaya (Ankara TSE), 2. Alican Ay (Bursa)
* 81 kiloda, 1. Aydar Ali Güney (Ankara TSE), 2. Muhammed Güneri (Beşiktaş)
* 91 Kiloda, 1. Denizcan Akkaya (Fenerbahçe), 2. Taylan Şahiner (Kırıkkale)
* +91 kiloda, 1. Engin Gümüş (İstanbul TEKEL) 2. Osman Sayın (Bursa)

BOKSÖR BABANIN ŞAMPİYON OĞLU..
Öte yandan Türkiye Gençler Boks Şampiyonası'nda 46 kiloda mücadele eden Malatyalı Ertuğrul Erdemir, finalde Fenerbahçe'den Ali Fuat Kabaoğlu'nu yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Başarılı sporcunun antrenörlüğünü de yapan babası Cengiz Erdemir, "Oğlum beni mahcup etmedi. Şampiyonada güzel müsabakalar çıkarttı" dedi.

Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Ertuğrul Erdemir'e madalyasını Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın verirken, başarılarından dolayı baba ve oğlunu tebrik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız