SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 İlde 27 Çete Gözaltısı

0
Güncellendi - 2018-01-18 05:58:50
5 İlde 27 Çete Gözaltısı
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Malatya'nın da aralarında bulunduğu 5 ilde silahlı suç örgütü üyesi 32 kişi hakkında gözaltı kararı verildiğini, örgüt lideri dahil 27 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca 32 kişi hakkında silahlı suç örgütü kurmak, yönetmek ve üyesi olmak, resmi belgede sahtecilik, bankaları aracı kılınmak suretiyle dolandırıcılık suçlarından dolayı gözaltı kararı verilmiştir. Örgüt lideri Kamil Y. dahil 27 şüpheli gözaltına alınmıştır. Firari şüpheliler yönünden aramalar halen devam etmektedir" denildi.

Açıklamada, gözaltı işlemlerinin Ankara, İstanbul, Kocaeli, Malatya ve Tekirdağ il merkezleri ile Çorlu ilçesinde yapıldığı belirtildi.

ELAZIĞ MERKEZLİ UYUŞTURUCU OPERASYONU..

Bu arada  Elazığ'da, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda 60 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu  ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Bu kapsamda kent merkezinde farklı tarihlerde gerçekleştirilen operasyonlarda 39 şüpheli gözaltına alındı, Elazığ merkezli Malatya, Diyarbakır ve Bingöl illerinde düzenlenen operasyonda ise "torbacı" olarak tabir edilen 21 şüpheli yakalandı.

Operasyonlarda 134 uyuşturucu hap, 337 gram metamfetamin ve 1 kilo 865 gram esrar ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 39 şüpheliden 12'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 21 şüphelinin ise işlemleri devam ediyor.

Ankara, iha- Elazığ, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız