SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Duası Oğlunla.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:50:10
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig’de pazar günü Malatya’da oynanan Yeni Malatyaspor - Samsunspor karşılaşmasında ilginç bir an yaşandı. 

Yeni Malatyasporlu taraftarlar karşılaşma öncesi ısınmaya çıkan, oğlu yoğun bakımda olan futbolcu Ali Sakal’ı yanına çağırarak, duygu dolu bir mektup verdi.

İnönü Stadı’nda Yeni Malatyaspor ile Samsunspor arasında oynanan karşılaşmanın öncesinde futbolcular sahada ısınırken, sarı-kırmızılı taraftarlar orta saha oyuncusu Ali Sakal’ı tezahüratlar eşliğinde tribüne çağırdı. Maraton tribününün önüne kadar gelen Ali Sakal burada bir sürprizle karşılaştı. Doğuştan organ yetmezliği sorunu çeken ve bu nedenle yoğun bakımda tedavi gören 1 yaşındaki Cansın bebek için duygu dolu bir mektup kaleme alan Malatyalı taraftarlar, mektubu baba Ali Sakal’ın eline sıkıştırdı. Mektubu alıp sahada okuyan Sakal’ın gözyaşlarına takım arkadaşları şahit olurken, tecrübeli futbolcu daha sonra mektubu hocası İrfan Buz’a teslim etti.

İHA muhabirinin ulaştığı mektupta, taraftar yoğun bakımda tedavi gören Cansın bebek için baba Sakal’a metanetli olması telkininde bulunuyor.

Mektupta şu ifadeler yer alıyor:

"Sevgili Ali Sakal. Futbol sadece bir oyundur. Bu oyundan çıkan sonuca bazen üzülüyor, bazen de seviniyoruz. Ama şunu biliyoruz ki, hayatta çok daha önemli şeyler var. Mesela sağlık. Sağlık her şeyin başı. Senin her şeye rağmen sırf oğlunun binlerce liralık tedavi masrafını karşılamak için sahada yüreğinle mücadele etmene bizler şahidiz. Şu an ne tür duygular yaşadığını tahmin edebiliyoruz. Canın, kanın Cansın’ın yoğun bakımda ve sen onun yanında olamıyorsun. Bizim ve bütün Malatya’nın duasının güzeller güzeli Cansın oğlumuzla olduğunu bil."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız