SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Eli Güçlendi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:35:44
A- A+ PAYLAŞ

AKP Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Burak Ergöç ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Başkan Gürkan, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin Gümrük ve Ticaret Bakanı seçilmesinin Malatya’nın elini güçlendirdiğini söyledi. 

Ergöç ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, 1 Kasım 2015 erken genel seçimlerinde AKP’nin Battalgazi ilçesinde göstermiş olduğu başarıda Başkan Gürkan’ın katkısının büyük olduğunu söyledi.  Ergöç, “Seçim sürecinde Belediyemizin sayesinde büyük bir başarı elde ettik. Teşkilatta ana kadememiz,  kadın ve gençlik kolları olarak görevimizi yerine getirdik. Bundan sonra Battalgazi bölgesinde Battalgazi Belediyemizle birlikte sosyal ve kültürel projeleri birlikte gerçekleştirerek Kervansaray ve Arslantepe’nin tanıtımını yapmak için başkanımızla istişare için bir araya geldik. Projelerimiz vardı. Başkanımızla paylaştık” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, seçim sürecine dikkat çekerek, “Gençlik Kolları başkanımız az önce güzel ifade etti. Ana kademe olsun, kadın ve gençlik kolları olsun, belediyelerimiz ve halkımızla birlikte 1 Kasım seçimlerinde büyük başarı elde ettik. Bunun akabinde de Malatya’mıza bir bakan nasip oldu. Ben inanıyorum ki Malatya’nın iş ve işlerinin Ankara’da takibi noktasında sayın Bakanımızın dirayetinde ve refakatinde daha güzel hizmetlerin Malatya’mıza aktarılması noktasında orada bir bakanımızın olması Malatya içinde bir güvence oldu. Malatya’mıza güzel hizmetler geleceğini düşünüyorum. Biz Malatya’da, Battalgazi Belediyesi olarak Battalgazi Devlet Hastanesi, Yeşil Kuşak ve ikinci üniversite noktasındaki söylem ve ifadelerimizi gerek seçim öncesinde, gerek seçim arifesinde hep dillendirdik milletvekili ve parti teşkilatlarımızla birlikte. Başbakanımız Malatya’yı ziyaret ettiğinde tüm bu taleplerimize karşılık gerek hastane olsun, gerek Yeşil Kuşak Projesi olsun gerek ikinci Üniversite olsun Sayın Başbakanımız tarafından gerekli yerlere talimatlarını verdi. Bundan sonraki süreçte biz yerelde Ankara’da da Sayın Bakanımız ve Milletvekillerimizle birlikte projelerimizin gerçekleştirilmesi noktasında gayret göstereceğiz” diye konuştu. 

Gençlerin enerjilerini boş yere harcamamaları gerektiğine dikkat çeken Başkan Gürkan, “Gençlerimiz boş durup enerjilerini boş yere heba etmek yerine toplumun faydalı değerleri konusunda onların topluma sunulması ve kabul ettirilmesi noktasındaki çalışmalarda da biz önderlik edeceğiz. Lokomotif görevi göreceğiz. Bizim kültürel ve sosyal işlerimizi de geçlik ve diğer teşkilatlarımızla birlikte ve diğer sosyal guruplarla birlikte ortaklaşa Battalgazi’nin mazisine layık istikbale hazırlanması noktasında el ele vererek, daha güzel çağdaş ve modern anlamda yaşanılabilir bir Battalgazi’nin vücuda getirilmesi ve gelecek nesillere güzel bir Battalgazi armağan edilmesi noktasında birlikte gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız