SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'nın Farkını Gösterdiniz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır'ın seçim çalışmalarına, TBMM Başkan Vekili ve AKP Kahramanmaraş milletvekili Nevzat Pakdil de katıldı. Pakdil, 10 Mart'taki AKP mitingini "eşi benzeri görülmemiş bir miting" olarak değerlendirip, Malatyalılara teşekkür etti.

Çakır'ın seçim çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"* Sanayi sitesi esnaf ziyareti
Ak parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, Uğur sanayi sitesi esnaflarını ziyaret etti. Sabah kahvaltısında sanayi sitesi esnaflarıyla bir araya gelen Çakır, kahvaltı sonrası esnafları tek tek ziyaret etti. Daha önce keresteciler ağaç doğrama sanayi esnaflarını ziyaret eden Çakır, bu defa oto tamircileri ve yedek parça satan esnafları ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Sorun ve sıkıntıları dinleyen Ahmet Çakır, seçim öncesi birebir görüşerek, bilgi alışverişinde bulunacaklarını söyledi.

* Park ve bahçeler müdürlüğünü ziyaret
Malatya Belediyesi park ve bahçeler müdürlüğünü ziyaret eden Ahmet Çakır, çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve yapacağı projeler hakkında bilgiler vererek, destek istedi.

* Kamer kadın dayanışma derneğinden Çakır’a ziyaret
Kamer kadın dayanışma derneği Malatya şube başkanı Nilüfer Altınbaş ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Çakır’ı seçim bürosunda ziyaret etti.

* Mahalle toplantıları
İlk olarak çınar düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıda İzzetiye, Ferhadiye, Cevherizade mahallesi mahalle sakinleriyle bir araya gelindi.

Toplantıya TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Nevzat Pakdil, Milletvekili Mücahid Fındıklı, İl başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır, encümen adayları ve partililer katıldı. Mahalle toplantısında Kalabalık ve coşkulu bir katılım vardı, sık sık konuşmalar sloganlar ile kesildi.

Toplantıda ilk olarak konuşan il başkanı Mustafa Şahin, genel başkan yardımcısı Nevzat Pakdil’in katılımından dolayı duyduğu memnuniyet dile getirdi. Şahin; Sevgili hemşerilerim, Ak parti olarak sizin emanetinize sadakatle sahip çıktık, çıkıyoruz. Sizde hep bize sahip çıktınız 3 Kasım'da da, 28 Mart'ta da, 22 Temmuz'da da yazdığınız demokrasi destanını unutturmadınız. Ve yine 10 Mart’ta hükümet meydanında eşi benzeri görülmemiş bir miting, bir karşılama ile Malatya’nın farkını gösterdiniz. Malatya'nın en önemli özelliği daime büyük düşünmesidir. Her kim hak ve adaletten yana ise, her kim haksızlığın karşısında ise Malatya'nın civan mert insanları daima sahip çıkmıştır dedi.

Ahmet Çakır konuşmasında; Seçimde geri sayımın başladığı bu günlerde yapacağımız çalışmalar hakkında bilgiler vereceğiz dedi. Dün ve önceki gün idari yapılanma ve ulaşım alanındaki çalışmalar hakkındaki projeler açıklanmıştı. Bugün Ahmet Çakır konuşmasında Fiziki yapılanma alanındaki çalışmaları anlattı.

Fiziki Yapılanma olarak on başlık altında topladığımız çalışmalar kapsamında; Çevre düzeni planı ve nazım imar planı, afet ve acil durum planlaması, Alt merkezler ve prestij caddeleri, Katılım tabanlı kentsel dönüşüm, kent içi modernizasyon çalışmaları, Yeşil Beydağı projesi, Tabiat parkı ve botanik bahçesi, Hayvanat Bahçesi ve hayvan barınma merkezi, içme suyu kaynaklarının korunması ve geliştirilmesi, çevre ve temizlik, Esnaf gurup siteleri modernizasyonu, sabit semt pazarları, Eski stad alanı cazibe merkezi olacak, şeker fabrikası arazisinin rekreasyonu olmak üzere fiziki yapılanma başlığı altında çok önemli projeleri gerçekleştireceğiz dedi.

TBMM Başkan vekili ve AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Nevzat Pakdil konuşmasında; Eğilmiyoruz, bükülmüyoruz, aldanmıyoruz, aldatmıyoruz. Yollar ne kadar dikenli olursa olsun, ne kadar engel çıkarsa çıksın bu memleketin bahtını açmaya kararlıyız. AK Parti olarak biz Türkiye'yi sadece karanlık bir tünelden çıkarmadık. Türkiye'nin emniyet, barış ve huzur içerisinde geleceğe yürümesini de sağladık"

Ak Parti öncesinde Maskeli provakatörler, şaklabanlar. Çeteler mafyalar karanlıkta birbirleriyle iş tutanlar, hukuk tanımayanlar, siyasete, yönetime, milletin bütün kaynaklarına musallat olmuşlardı. Hükümet kuruyor, indiriyorlardı. Türkiye artık demokrasi ile yönetilemez deniyordu. Ne zaman ki, AK Parti sizin yüreklerinizden çıkıverdi, Türkiye'nin gücünü topladı, o zaman karanlık bulutlar dağılmaya başladı. AK Parti ile Türkiye doğruldu, ayağa kalktı, koşmaya başladı. Yalnızca kendi elleri temiz olanlar temizlik yapabilir. Yüreği temiz olanlar evini yurdunu yuvasını temizleyebilir. İşte AK Parti bunu yaptı. Bunu engellemek istediler, ama başaramadılar. Ellerinden geleni ardına bırakmadılar. Ama Türkiye AK Parti ile birlikte o zifiri karanlıktan uzaklaşarak yol aldı. Bu devlet milletindir. Bu güç milletin gücüdür. Millet kendi gücüne kavuşuncaya kadar durmak yok. Bu yola ikbal için, makam ve mevki için çıkmadık. Biz bu milletin efendisi olmaya değil, hizmetkârı olmaya geldik. Bizim farkımız bu dedi.

Daha sonra Mimar Sinan girişindeki mabim düğün salonunda Nuriye ve Hamidiye mahallesi mahalle sakinleriyle bir araya gelindi. Çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verildi. Mahalle sakinleri ve Ak parti mahalle temsilcisi Murat Kurel tarafından dile getirilen sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız