SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Geleceğine Yatırım Yapıyor"

0
Güncellendi - 2016-02-17 15:59:01
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Taha Özhan, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Büyükşehir statüsü ile Malatya’da ciddi değişimler olduğunu belirterek, “Büyükşehir ile birlikte oluşan yeni sorumluluk alanlarına yoğun bir hizmet akışını gerçekleştiriyoruz. Eğitim, sağlık, ekonomi ve yeni istihdam alanlarının açılması ile Malatya’mız daha hızlı bir gelişme ve büyüme sağlayacaktır.

Büyükşehrin kentleşme adına getirmiş olduğu çok önemli fırsatlar bulunmakta. Büyükşehir uzun vadeli ve sağlıklı planlar yapma fırsatı veriyor. Büyükşehir Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz çok önemli master planlarımız var. Ulaşım, İmar, jeolojik etüt çalışmaları, katı atık sahalarının bir merkezde toplanması ve çevreye verilen zararların asgariye indirilmesi, kent estetiği gibi bir çok konuda şehrin geleceğine yönelik uzun vadeli çalışmalar yürütüyoruz.

Büyükşehir Belediyesi olarak yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarında büyük bir başarı sağlandı. Malatya’nın her noktasında yapılan çalışmalar neticesinde 2015 yılı içerisinde gerekli altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra 1200 kilometre yolun asfaltı tamamlanmıştır. Hizmet ve yatırımlarımızı gerçekleştirirken vekillerimizle birlikte kentimizi geleceğe taşımak için koordineli bir şekilde hareket ederek toplantılar yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak hazırlamış olduğumuz projelere il teşkilatımızın ve milletvekillerimizin ilgi ve destekleri, kentimizin gelişmesi adına sevindiricidir. Gerçekleşen bu ziyaretlerle de proje ve çalışmaları istişare etme imkânı buluyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın Malatya’nın büyükşehir olmadan önce de Belediye Başkanı olmasının Malatya için büyük bir şans olduğunu belirten Taha Özhan da, “Sayın Başkanımız büyükşehre geçiş tecrübesini yaşamış olduğundan daha donanımlı ve hazır bir şekilde diğer birçok belediyenin yaşamış olduğu sıkıntıları yaşamadan projelerini hayata geçirmektedir. Projelerin ve yol haritasının belli olması bile bir kent için çok önemli. Sayın Başkanımızın başlatmış olduğu projeleri alnının akıyla tamamlayacağına inanıyorum. Büyükşehir Belediyemiz yapmış olduğu hizmetlerle Malatya’nın geleceğine yatırım yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ahmet Çakır’a bugüne kadar yapmış olduğu çalışma ve gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • hasan (8 yıl önce)
    çılgın projelerin mimarı büyük başkan...
    0
    0
    Yanıtla