SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'nın Gelişen Yüzü..'

A- A+ PAYLAŞ

Melekbaba ve Taştepe mahallelerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Melekbaba ve Taştepe Malatya'nın gelişen yüzü olacak" dedi. 
Melekbaba Mahallesi Semt Konağı inşaatının devam ettiğini belirten Başkan Çakır, "Semt konağının kaba inşaatı bitmek üzere. Taştepe Mahallesi çok amaçlı sosyal tesisimizin inşaat çalışmaları bitti. Buranın çevre düzenleme çalışmaları yapılacak." dedi. 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın iki yıl içinde birçok kez Melekbaba Mahallesi'ne gelerek sorunlara ilgi gösterdiğini belirten Melekbaba Muhtarı Ali Demir, sorunların bir kısmının çözüldüğünü, diğer sorunların çözümü için de çalışmaların devam ettiğini söyledi. 

Taştepe Mahalle Muhtarı Turan Sarı ise kendisinin 2 dönemden beri muhtarlık yaptığını, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın göreve gelmesiyle birlikte, çevreyolu altında bulunan mahallelerde gözle görülür bir hizmet atağının başladığını söyledi. 
Melekbaba ve Taştepe'de incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, mahalle sakinleriyle de bir araya gelip sohbet etti. Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız