SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Gelişimine Dönüşümüne Öncülük Yaptı"

0
Güncellendi - 2016-03-12 17:04:54
A- A+ PAYLAŞ

Bir dizi temaslarda bulunmak amacıyla Malatya’ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ziyarete Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin yanı sıra Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, Genel Sekreter Yardımcıları ile çok sayıda partili katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yaptığı konuşmada, “Sayın Bakanımızı Malatya’da, kendi şehrinde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Büyükşehir Belediyesi olarak, 2016- 2018 yılları arasında yapmayı düşündüğümüz projeler ile ilgili olarak Sayın Bakanımıza bir sunum yapacağız. Bakanımızın bugüne kadar hep desteklerini gördük, bundan sonra da projelerimizin daha hızlı bir şekilde hayata geçmesi için yine desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’de yaptığı konuşmada, “Malatya Büyükşehir Belediyesinin devam eden ve önümüzdeki dönem uygulamaya alacakları projeleri yerinde görüp, çalışmalar hakkında daha ayrıntılı bilgiler alacağız. Yapılan çalışmalarla ilgili olarak Merkezi Hükümet nezdinde bu proje ve yatırımların takipçisi olacağız. Türkiye genelinde bazı belediyeler yatarken, özellikle AK Partili Belediyeler çalışarak şehirlerini geliştirip yeni Türkiye’nin adımlarını şehirlerinde atıyorlar.

Bir şehrin gelişmesinde en önemli unsurlardan bir tanesi yerel dinamiklerin çok güçlü olması ve yerel yönetimlerin farkındalık oluşturacak çalışmaları hayata geçirmesidir. Bu anlamda Malatya Büyükşehir Belediyesi gerek büyükşehir olmadan önce, gerekse Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra hızlı bir şekilde Malatya’nın gelişimine ve dönüşümüne öncülük yaptı ve yapmaya devam ediyor” dedi.

Bakan Tüfenkci konuşmasının devamında, “İl Koordinasyon Kurulunda Kamu Yatırımlarının 2015 genel seyrini ve 2016’daki hedeflerini dinlemiştik. Bugün de Malatya Büyükşehir Belediyemizin bu noktadaki çalışmaları hakkında bilgiler alacağız. Gerek seçim döneminde, gerekse içinde yaşadığımız şehrin gelişiminde Büyükşehrin katkılarını biz görüyorduk. Şimdi proje bazında daha yakın bilgi edinmiş olacağız. Ben Başkanımızın şahsında bütün ekibine hizmetleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, makam ziyaretinin ardından, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’ye Büyükşehir Belediyesinin bugüne kadar gerçekleştirilen, devam eden ve proje aşamasındaki çalışmalar hakkında ayrıntılı bir sunum yaptı.

Bülten

Panol01

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız