SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Gözdesi Olacak"

0
Güncellendi - 2017-10-19 02:11:29
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tanıtım Günleri'nde Kuluncak Stantı ilgi görürken, Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, ilçenin yeraltı zenginlikleri ve termal suyu ile Malatya'nın gözdesi haline geleceğine inandıklarını söyledi.

12-15 Ekim günleri arasında Ankara'da gerçekleştirilen etkinlikle ilgili olarak Kuluncak Belediyesi'nin basın bülteni şöyle:

"Ankara'da Malatya Tanıtım Günleri 'nde İlçemiz Kuluncak standı' da yer aldı. Açılan bu stantta Belediye Başkanımız Mehmet Boyraz, Başkan yardımcısı Bülent Şahin, İnsan Kaynaklarından Sorumlu Halil İbrahim Arduç katılımıyla Kuluncak tanıtımı yapıldı. Kuluncak bayanları tarafından yapılan el emeği göz nuru bakır ve ahşap işlemeler, madenler ve ilçemize ait yöresel yiyecekler ve birçok ürün sergilenerek İlçede yapılan ve yapılacak olan faaliyetler hakkında da Kuluncaklı ve Malatyalı hemşehrilerimize bilgi verildi. İlçemiz Alvar mahallesi nüfusuna kayıtlı olan sanatçı Özlem Büyük'ün konseride büyük bir ilgi ile izlendi. Kuluncak Belediyesi'nin standı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Belediye Başkanımız Mehmet Boyraz “ İlçemizde bulunan yer altı zenginlikleri ve termal sıcak suyu ile Malatya’nın gözdesi haline geleceğine, ekonomik açıdan ileri seviyeye geleceğine olan inancımız tamdır. Bunun için atılması gereken adımları atıyoruz atmaya da devam ediyoruz” dedi."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız