SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Gücüne Güç Katacak"

0
Güncellendi - 2016-09-09 03:52:33
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Binali Yıldırım'ın Diyarbakır'da açıkladığı Doğu ve Güneydoğu Yatırım Destek Hamlesi, Malatya'da iş dünyasını memnun etti.

Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı yatırım ve destek hamlesi programı kapsamında cazibe merkezli kentler arasında Malatya'nın da yer almasının kendilerini son derece mutlu ettiğini belirtti.

Çalışmanın Doğu ve Güneydoğu illerinin gelişmişlik seviyesinin artmasını sağlayacak önemli bir proje olduğunu aktaran Güngör, şunları kaydetti:

"Kent olarak Malatya cazibe merkezi olma noktasında hali hazırda emin adımlar ile ilerlemekte olup, bu destekler ile gücüne güç katacağına inanmaktayım. Kentimizin gerek coğrafik konumundan kaynaklı olarak kentin ana geçim kaynaklarından birisi olarak yetişen kayısı ile belirli düzeyde kente ekonomik girdinin sürekli olarak katkı yapmasına vesile olup aktarılacak yeni kaynak ve gelişmeler ile ekonomik girdinin artacağına inanmaktayım. Ekonomik girdisi artan kentlerde sosyal yaşam refahlığı da direk artmakta olup kentin her noktada tercih edilen cazibe merkezi haline gelmesine vesile olmaktadır. Biz sivil toplum kuruşu yöneticileri ve işletme sahipleri olarak kentimize değer katacak her projeye destek olup ilin kalkınmışlık seviyesini artırmak için en güzel çalışmaları yapacağımızı belirtmek isterim."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız