SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Gururu Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:36:22
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ'da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Güreş Şampiyonasında 76 kilogramda Türkiye Şampiyonu olan Samet Güzel, Bakü'de yapılacak olan Uluslararası Milletler Güreş Şampiyonasında milli formayla mindere çıkacak. 

Malatya'nın güreş branşındaki gururu olan Güzel, Elazığ'da elde ettiği birincilik için mutlu olduğunu dile getirdi.

Milli formayı giymenin gururunu yaşadığını dile getiren genç sporcu, milli formayı giydiği ve Malatya'yı en iyi şekilde temsil ettiği için mutlu olduğunu belirtti.

Samet Güzel, Elazığ'daki şampiyonanın ardından Bakü'de yapılacak olan Uluslararası Milletler Güreş Şampiyonasında milli formayla mindere çıkacağını kaydederek, şampiyonadan iyi bir dereceyle döneceğini ifade etti.

Başarılı güreşçi, ilerleyen dönemde daha büyük hedeflerinin olduğunu belirterek, Türk sporunun önemli isimlerinden Rıza Kayaalp gibi olmak istediğini söyledi.

"Samet, Malatya'nın gururu ve yetiştirdiği ender sporculardan olacak"

Güreş Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan, Malatyalı milli güreşçi Samet Güzel'in aldığı başarılarla kendilerini her zaman gururlandırdığını belirtti.

Samet'in üst üste katıldığı turnuva ve şampiyonalarda derece yaptığını hatırlatan Aslan, "Samet kardeşimiz Elazığ'da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Güreş Şampiyonasında 76 kilogramda Türkiye Şampiyonu oldu. Bu Malatya'ya uzun zaman sonra gelen büyük bir başarı" dedi.

Aslan, Malatya'da başarılı olan sporcuların büyük kulüplere gittiklerini belirterek, "Malatya'da başarılı sporcularımız var fakat bu sporcularımızı büyük kulüpler transfer ediyor. Samet kardeşimizde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un sporcusu oldu. Bundan sonraki spor yaşantısını orada sürdürecek" ifadelerini kullandı.

Samet'te Türk sporunun önemli güreşçilerinden Rıza Kayaalp'in fiziğinin olduğunu dile getiren Aslan şunları söyledi: "Ben, Samet'in Rıza Kayaalp gibi ülkemizi uluslararası şampiyonlarda başarıyla temsil edeceğine inanıyorum. İnşallah beni mahcup etmeyecek. Malatya'nın gururu ve yetiştirdiği ender sporculardan olacak."

"Çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz"

Samet'in şampiyona ve turnuvalara hazırlanmasında büyük emeği olan antrenör Serdar Özdemir ise, başarılı güreşçinin iyi bir çalışma dönemi geçirdiğini ifade etti.

Özdemir, Samet Güzel'in babası Mehmet Güzel, antrenörleri Ahmet Durmaz, Ahmet Özdemir ve kendisi ile birlikte yoğun tempoda çalıştığını belirterek, "Samet, geçen yıldan buyana iyi çalışıyor. Bizde elimizden geldiği kadar kendisini hazırlıyoruz. Ciddi ve yoğun bir çalışma dönemi sonrası karşılığını turnuva ve şampiyonalarda alıyoruz" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız