SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Malatya'nın Hakkını Arayacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanlığı'nın Nöbetçi Milletvekili uygulamasında bu hafta vatandaşları parti binasında Malatya Milletvekili İhsan Koca dinledi.

Parti binasında yapılan toplantıya Milletvekili İhsan Koca ile AKP İl Başkanı Mustafa Şahin ve parti yöneticileri ile vatandaşlar katıldılar.

Nöbetçi milletvekili toplantılarını sürekli hale getirildiğini ve Malatya teşkilatına özgü bir parti çalışması olduğunu belirten AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, "Milletvekillerimiz haftada bir günde olsa halkımızın sorunlarını bire bir dinliyorlar. Ülkemizin daha demokratik haklara saygılı bir ülke olması için bizde elimizden geldiğince çalışmalara katkı sağlayacağız" dedi.

Toplantıdaki konuşmasına demokratik açılımın Türkiye için yeni bir dönem başlatacağını vurgulayarak başlayan milletvekili İhsan Koca, "Bu çalışmanın sonucunda ülkemizin daha yararlı çıkacağına inanıyoruz. Ülkemizde yaşayan herkesin daha mutlu olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Milletvekili Koca, diğer milletvekili arkadaşı Ömer Faruk Öz'le çatıştığı Malatya'daki iki devlet hastanesinin birleştirilmesi konusunda ise Sağlık Müdürlüğünün kamuoyuna yaptığı açıklamanın yeterli olduğunu belirterek, bu konuda açıklamada bulunmadı.

İki hastanenin, daha önce belirtilen geniş çaplı birleşme çalışmaları durdurulmuş, sadece idari yönden birleşme olmuş, Malatya Devlet ve Beydağı Devlet Hastanelerinin mevcut servis ve fiili konumlarıyla hizmeti sürdürecekleri açıklanmıştı.

Koca, son açıklanan otoban yollar projesinde Malatya ve çevresinin bulunmaması ile ilgili bir soruya verdiği yanıtta, Malatya'daki yol probleminin çözüme kavuşturulması için çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, "Duble yol çalışmaları konusunda çok ciddi projeler devam ediyor. Mevcut projelerin biran önce bitirilmesini istiyoruz. Öncelikli hedeflerimizi gerçekleştirmeden yeni taleplerle ortaya çıkmak gerçekçi olmaz. Ancak, projeler konusunda Malatya'nın hakkını da arayacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız