SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'nın İlk 5 Yıldızlısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın ilk 5 yıldızlı oteli olan Anemon hizmete açıldı.

Malatya - Ankara karayolu Meteoroloji Müdürlüğü karşısında yaptırılan 5 yıldızlı Anemon Otel'de Müdür Eşref Dinçer ve diğer yetkililer ortak basın açıklaması yaptı. Türkiye'de 12 yerde bulunan Anemon Oteller zincirinin bir halkasını da Malatya'da kurduklarını söyleyen Otel Müdürü Eşref Dinçer, "Otelimiz 187 oda ve 350 yatak kapasitesindedir. Balo ve kongre salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu ve çok amaçlı salonları mevcuttur" dedi.

Otelde 85 görevli bulunduğuna dikkat çeken Dinçer, şehir merkezine 6 kilometre, hava alanına 20 kilometre ve Nemrut Dağı'na da 90 kilometre olan Anemon Otel'in Malatya'nın önemli eksikliğini ve ihtiyacını karşılayacağını dile getirdi.

Otelin hizmetlerinden de söz eden Eşref Dinçer, son derece konforlu olan otelin turistik tur operatörleri işbirliği ile başta Nemrut Dağı olmak üzere tarihi ve turistik yerleri gezmek isteyenlere de yardımcı olacağını kaydetti.
Basın açıklamasının ardından basın mensupları oteli gezdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız