SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'nın 'Kaliteli' Okulları

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Toplam Kalite Yönetimi konusunda yaptığı yarışmada dereceye giren okullar açıklandı.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Toplam Kalite Yönetimi gereği, her yıl sürdürülecek ödül süreci okul/kurum ve ekip olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilmektedir. Bu yılki ödül sürecine uygun olarak ilimizde dereceye giren okul ve ekipler belirlendi" denildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Kalite Kurulu tarafından dereceye giren okulların belirlendiği kaydedilen açıklamada, "Yılın Kaliteli Ekibi" kategorisinde dereceye giren okul ve ekip isimleri şöyle:

"İl birincisi Mehmet Emin Bitlis İlköğretim Okulu (Bir Tutkudur Okumak), il ikincisi Şehit Kemal Özalper Anadolu Teknik Endüstri Meslek Lisesi (Kardelen), il üçüncüsü Atatürk İlköğretim Okulu (Sevgi Dalgası), il üçüncüsü Darende İmam Hatip Lisesi (Eğitime Gönül Verenler), Mansiyon Malatya Lisesi (Canım Ailem)"

Yılın Kaliteli Okul/Kurumu kategorisinde ise il birincisi Şehit Kemal Özalper Anadolu Teknik Endüstri Meslek Lisesi, il ikincisi Doğanşehir Yunus Emre İlköğretim Okulu, il üçüncüsü Doğanşehir Mesleki Teknik Eğitim Merkezi (METEM), il üçüncüsü Doğanşehir M.Ş. Karaterzi İlköğretim Okulu ve Mansiyon Akçadağ Ziya Gökalp İlköğretim Okulu olarak belirlendi.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü'nün açıklamasında, kategorilerinde birinci olan okulların Türkiye finalinde yarışacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız