SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'nın 'Kaza' Günleri!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da en fazla trafik kazasının cumartesi günleri, en az trafik kazasının ise pazartesi günleri meydana geldiği bildirildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan istatistik rakamlara göre, 2006 yılı içinde meydana gelen kazaların hangi günlerde meydana geldiğiyle ilgili çalışmada ilginç sonuçlar ortaya çıktı.

İl Emniyetin Müdürlüğü'nün çalışmasına göre, en fazla kazanın cumartesi günleri meydana geldiği kaydedildi. İstatistiklere göre Malatya'da 2006 yılı içerisinde bugüne kadar cumartesi günlerinin 442 kaza sayısı ve yüzde 20 oranı ile ilk sırada yer aldığı, cuma günlerinin 399 kaza sayısı ve yüzde 18 oranı ile ikinci, pazar günlerinin 310 kaza sayısı ve yüzde 14 oranı ile üçüncü ve çarşamba günlerinin ise 288 kaza sayısı ve yüzde 13 oranı ile dördüncü olduğu kaydedildi.

İstatistik çalışmasında, salı günlerinde 266, perşembe günlerinde 267 ve yıl içinde kazaların en az meydana geldiği pazartesi günlerinde ise 243 kaza meydana geldiği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız