SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'nın Öbür Tarafı..'

A- A+ PAYLAŞ

AKPOrdu Milletvekili Eyüp Fatsa, 29 Mart yerel seçimlerinde AKP'nin kredisinin artarak devam edeceğini belirterek, "AK Parti'nin Türkiye'de birliğin beraberliğin, kardeşliğin, barışın, hoşgörünün ve hizmetin adresi olduğunu artık bütün milletimiz açık seçik görmektedir" dedi.

"81 VİLAYETTEN DESTEK ALABİLEN TEK SİYASİ PARTİ AK PARTİ'DİR"
AKP'nin Türkiye'nin her yerinde eşit hizmet yaptığını vurgulayan Milletvekili Fatsa, "Ülkenin doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi 71.5 milyon insanı Alevi'sinden Sünni'sine, Türkünden Kürt'üne, Laz'ından Çerkez'ine, sağcısından solcusuna, dinlisinden dinsizine kadar 71.5 milyon aziz milletimiz için ne anlama geldiğini anlarsak niye bu milletin bu kadar büyük bir kredi verdiğini daha iyi görmüş oluruz. Bazen Türkiye'nin 81 vilayetinde göğsünü gere gere siyaset yapan, hizmet yapan tıpkı Ordu'da nasıl
hizmet yapıyorsa Hakkari'de de aynı kararlılıkla hizmet yapar, Edirne'de de aynı kararlılıkla siyaset yapar kimseyi etnik kökeninden dolayı, mezhebinden meşrebinden dolayı, coğrafi bölgesinden dolayı ayırmadan 71.5 milyonu bu ülkenin saygı değer birer ferdi olarak kabul ederek siyaset yapan ve aynı ölçüde de 81 vilayetten destek alabilen tek siyasi parti AK Parti'dir. Onun için AK Parti Türk siyasetinin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin hamuru haline gelmiştir" diye konuştu.

"MALATYA'DAN ÖBÜR TARAFA GEÇEMEYEN SİYASİ PARTİLER VAR"
Bu ülkede Malatya'nın öbür tarafına geçemeyen siyasi partiler ve liderler olduğu gibi, Malatya'nın batısına geçemeyen siyasi partiler ve liderler olduğunu belirten Fatsa, şunları söyledi:

"Bakıyorsunuz muhalefet partilerden bir kısmı başta ana muhalefet olmak üzere Malatya'nın öbür tarafı diye bir derdi yok. Mardin'de ne olacak, Batman'da ne olacak, Hakkari'de ne olacak? Sanki orası Türkiye Cumhuriyeti değil, oralarla ilgili bir kaygıları yok. Malatya'dan öbür tarafı siyasetten yok sayıyorlar. Bir başka muhalefet partide Malatya'dan batıya doğru yok sayıyor. Derdi etnik milliyetçilik, derdi bölgesel milliyetçilik Türkiye Cumhuriyeti ve 71.5 milyon insan için bir kaygısı yok. Bu ülkenin yarısını yok sayarak, tamamı üzerinde birliği beraberliği, kardeşliği barışı nasıl tesis edeceksin. Bir başka muhalefet partisi diyor ki: Ben diyor bu terör örgütü var ya onunla aynı tabandan aynı kaynaktan besleniyorum dolayısıyla bende terör örgütüne söz söyletmem onun hukukunu korumakta benim görevim, onun avukatlığını da ben yapıyorum. Bu ülkede çetelerin terör yuvalarının avukatlığını yapmak sureti ile sözcülüğünü yapmak sureti ile bu aziz millete hizmet etme imkanı var mıdır? Bu ülkede kardeşliği sevgiyi barışı tesis etme imkanı var mı? nasıl olacak bütün bunlar. Hem ülkenin yarısına gitmezler hem karanlık yapılara gizli örgütlere gizli yapılanmalara müsaade etmezler, araştırılsın soruşturulsun Türk milleti adına adaletin huzurunda hesap sorulsun bundan rahatsız olurlar. Hem de Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetmek gibi bir hakkı kendilerinde ararlar ve görürler. Kendileri görebilir ama görünen o ki millet bu hakkı asla onlara vermeyecektir. Bugüne kadar da vermemiştir. Onun için AK Parti'nin Türkiye'de
birliğin beraberliğin, kardeşliğin barışın hoş görünün ve hizmetin adresi olduğunu artık bütün milletimiz açık seçik görmektedir. Onun için yapılamaz denilen yollar yapıldı, açılamaz denilen yollar açıldı, geçilemez denilen dağlar, vadiler geçildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız