SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'nın Önemini Gösteriyor'

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:11:43
'Malatya'nın Önemini Gösteriyor'
A- A+ PAYLAŞ

Partisinin Doğanşehir İlçe Danışma Kurulu Toplantısında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba,” Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandıkta çatıyı oluşturabilecek, herkesin uzlaşabileceği, toplumda kimseyi ayırmayan, toplumu germeyen ve ipi göğüsleyecek adayımızı çok yakında ilan edeceğiz” dedi.

CHP Doğanşehir İlçe Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,CHP İl Başkanı Enver Kiraz,İlçe Başkanı Ali Uçar, il ve ilçe yöneticileri katıldı.

Danışma kurulunun başarılı geçmesini dileyen CHP Doğanşehir İlçe Başkanı Ali Uçar’ın ardından söz alan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya’nın tüm ilçelerinde danışma kurullarını toplamayı hedeflediklerini belirterek, böylece konuşulması gereken her şeyi kendi aramızda konuşup, partimizi daha başarılı noktalara getirmek için yapacağımız çalışmaları değerlendiriyoruz” dedi.

BİR ADAYIN İSMİ ÖNE ÇIKIYOR

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba , danışma kurulunda eksikliklerimizi konuşacağız. Yakında cumhurbaşkanlığı seçimi var. Milletvekillerinin, İl Başkanlarının, Belediye Başkanlarının,STK’ların görüşlerine başvuruldu. Anketler yapıldı.Bir kaç ciddi alternatifimiz vardı. Bir adayımızın ismi ön plana çıkmaya başladı. Önümüzdeki günlerde Genel Başkanımız bu ismi kamuoyuna açıklayacak. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandıkta çatıyı oluşturabilecek, ipi göğüsleyecek, herkesin uzlaşabileceği, toplumda kimseyi ayırmayan, toplumu germeyen bir adayımızı ilan edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

CHP’NİN MALATYA’YA VERDİĞİ ÖNEM

“AKP ve Genel Başkanın zihniyetini görüyorsunuz. Kendi gibi düşünmeyen herkesten nefret eden bir anlayışla karşı karşıyayız” şeklinde konuşan Ağbaba, “Türkiye’de yüzyıllardır devam eden kardeşliğin devamı için Cumhurbaşkanlığı seçimleri çok önemli. CHP, Türkiye’nin birleştirici gücü diyoruz .CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Malatya’nın seçtiği milletvekiline önemli bir görev verdi. Bu görev onurlu bir görevdir. Bu görevi Malatyalıların lehine kullanacağımızı herkes bilmelidir. Hangi partiye oy verirse versin biz tüm Malatya’nın milletvekili, herkesin genel başkan yardımcısı olmaya çalışacağız. Tarafımıza verilen görev CHP’nin Malatya’ya verdiği önemi gösteriyor. Biz de bu zorlu görevi layıkıyla yapmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız