SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Önemli Bir Değeri"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:12:03
A- A+ PAYLAŞ

İstihdam Fuarı'nı gezen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi ve Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Ramazan Özdemir'in söyleşisini de dinledi ve program sonunda plaket verdi.

ÖZDEMİR "ÜNİVERSİTEYİ TERCİH ETTİM.."

Fuar kapsamında, belediye binasının yanında bulunan Sanat Sokağı'ndaki salonda düzenlenen kariyer toplantısının konuşmacısı  Prof.Dr. Ramazan Özdemir oldu. Çocukken ayakkabı boyacılığı, simitçilik yaptığını ve okul masraflarını karşıladığını belirten Prof.Dr. Ramazan Özdemir, lisedeyken önüne bir hedef koyduğunu ve bu hedefe ulaşmak için çok çalıştığını söyledi.

Özdemir, tıp fakültesini bitirdikten sonra özel sektör ile akademik kariyer arasındaki seçiminde, parasal kazanç imkanının yüksek olduğu özel sektör yerine  üniversiteyi tercih ettiğini ifade ettikten sonra, Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yaptıkları bilimsel çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Özdemir, Turgut Özal Tıp Merkezi'nin Malatya'ya çok önemli katkı sağladığını, bunun değerinin bilinmesi gerektiğini kaydetti.

AĞBABA: "O MALATYA'DA BİR MARKA"

Ağbaba, Fuar kapsamında Prof. Dr. Ramazan Özdemir’in söyleşisine de katılarak, toplantı organizasyonu adına hazırlanan plaketi Özdemir’e verdi.

Ağbaba, “Ramazan hocamızın yaşam hikayesi  Malatyalılara örnek olacak düzeyde. Kendisi Malatya’da yaptığı çalışmalarla marka olmuş bir kişi , Malatya’nın önemli bir değeri.Bu değerler çok kolay yetişmiyor.Özel sektörde çalışmış olsaydı şimdi belki çok farklı bir konumda olabilirdi. Kendisine özel sektörden  üniversiteden aldığı maaşın belki 10 katı maaşla teklifler gelmiştir.Malatya’da kalmasının en önemli sebebi Malatya sevdalısı olması.Umarız Malatya bir çok Ramazan Özdemir daha yetiştirir.Bu nedenle Ramazan Özdemir’i kutluyorum." dedi.

FUARI GEZDİ..

Beraberinde İl Başkanı Enver Kiraz,Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, İl ve İlçe yöneticileriyle birlikte bu yıl 4.sü gerçekleştirilen İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarını’nı ziyaret eden  CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba katılımcı firma yetkilileri ve iş arayanlarla bir süre sohbet etti.

Ağbaba, İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'nın da önemine değinerek “Bu tür organizasyonlar Malatya’nın önemli firmalarıyla işsizlerimizi buluşturuyor. Emek veren herkese, Malatya’ya yatırım yapan işletmelere teşekkür ediyorum."diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız