SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'nın Orta Yeri.. Saat 00.15

A- A+ PAYLAŞ

Yandaki fotoğraf, Levent Barış tarafından 18 Aralık'ı 19 Aralık'a bağlayan gece 00.15 sıralarında çekildi. Fotoğrafta görülen belediye önündeki elektronik termometre, o saatte kent merkezindeki hava sıcaklığını -5 olarak gösteriyor.

Meteoroloji Malatya Bölge Müdürü Necip Duman da, hafta başında düzenlediği basın toplantısında, Kurban Bayramı'nda yağış beklenmediğini ancak hava sıcaklığının düşeceğini tahmin ettiklerini kaydetmişti.

Duman, 19 Aralık Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıklarının 4 ila 6 derece dolaylarında düşeceğini belirterek gece sıcaklıklarının sıfırın altında 4 ila 5, gündüz sıcaklıklarının ise 3-4 derece dolaylarında olmasını beklediklerini aktarmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız