SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Sinerjisi Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:35:30
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Malatya Merkez Yeşilyurt Belediye Başkanı aday adayı Mimar Vahap Erdem, seçim çalışmaları kapsamında Kasap Pazarı esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi. 

Akpınar Mahallesi Muhtarı Seyit Ahmet Acar ile birlikte Kasap Pazarı'nda esnafla kahvaltı yapan Mimar Vahap Erdem, Malatya ile bütünleşen mekanlardan birinin de Kasap Pazarı olduğunu belirterek, seçim süresince esnafla sürekli bir görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Yeşilyurt’un Malatya’nın kalkınmasında önemli bir köşe taşı olduğunu ifade eden Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü: ”Yerel yönetim anlayışı toplumsal hassasiyetler üzerine yeniden kurgulanıyor. AK Parti’nin son yıllardaki belediyecilik anlayışında bunu görmek mümkün. Biz de Yeşilyurt için tüm projelerimizi geliştirirken toplumsal hassasiyetleri ön plana çıkarmayı hedefliyoruz.“

Kültürel projelerden çevre projelerine kadar uzanan geniş yelpazedeki tüm projelerini Yeşilyurt için tasarladıklarını belirten Erdem, sözlerini şöyle noktaladı:

”Daha 45 yaşındayım. Rabbim sağlığımı daim eder ve bu görevi bana nasip ederse bundan sonraki tüm enerjimi Yeşilyurt için harcayacağım. Şu gerçeği asla unutmamalıyız. Yeşilyurt Malatya’nın sinerjisi olacak. Bu sinerjiyi de halkımız ile el ele vererek birlikte oluşturacağız. Biz Yeşilyurt’un yarınını görüyoruz. Genç, dinamik ve yüzünü batıya dönen bu büyük ilçemizin yarınında olmak, yeni yaşam alanları oluşturmak, her bakımdan doğaya ve insana saygılı bir kent oluşturmak için yola çıktık. Bunun için tüm değerli hemşehrilerimizin desteğini bekliyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız