SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'nın Su Perileri

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:06:41
Malatya'nın Su Perileri
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Sutopu Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan ve Manisa’da yapılan Bayanlar U-18 Türkiye Şampiyonası Liglere yükselme maçları sona erdi. Şampiyonaya katılan Malatya Su Sporları Kulübü (MASUS) bayan takımı gösterdiği başarı ile 2.Ligde mücadele etmeye hak kazandı.

7-8-9 Ağustos tarihleri arasında Manisa’da yapılan Bayanlar U-18 Türkiye Şampiyonası Liglere yükselme maçları son buldu. Şampiyonaya Malatya’dan Malatya Su Sporları Kulübü bayan takımı katıldı. Şampiyonada başarılı bir performans ortaya koyan Malatya Su Sporları Kulübü'nün bayan sporcuları, kulüplerini 2.Lige taşımayı taşıyarak, güzel bir başarıya imza attı. Turnuvaya ilk defa katılan bayan sporcular, toplamda 5 müsabakaya çıktı. 5 müsabakada gösterdikleri performanslarla 2015-16 sezonunda U18 Bayanlar Kategorisinde Malatya’yı 2. Ligde temsil edecek olan Malatya Su Sporları Kulübü, bu başarısı Malatya’da geniş yankı bulmayı başardı. Su sporlarında adından sıkça söz ettiren Malatya Su Sporları Kulübü antrenörü Vahap Karaaslan, sporcularını bu başarıdan dolayı tek tek kutladığını söyledi. 

KARASLAN: “KIZLARIMIZI KUTLUYORUM”

2015-16 sezonunda 2.Ligde mücadele edecek olan Malatya Su Sporları Kulübü antrenörü Vahap Karaaslan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi; “Çalışmalarımız zor şartlar altında devam ediyor. Sporcularımızın azmi ile birçok şeyin üstünde geliyoruz. Su Topu tarihimizde il başarımızı da böylelikle almış olduk. Bayan takımımız artık 2. ligde mücadele edecek. Çalışmalarımız erkek takımlarımızda devam etmedir. Bu ayın sonunda erkek takımımızı 2. Lige çıkartıp Su Topunda Malatya’mızı En iyi şekilde temsil edeceğiz. Bayan takımımıza bu başarıyı getiren sporcularımızı tek tek kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız