SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'nın Tanıtımı İçin..'

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:58:43
'Malatya'nın Tanıtımı İçin..'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Ahilik Haftasının başlaması nedeniyle Vali Vasip Şahin, protokol üyeleri ve SODES misafirleri için yemek verdi.

MESOB Başkanı Keskin, Vali Vasip Şahin’in göreve yeni başlaması ve SODES Fuarı nedeniyle Malatya’ya gelen misafirlerin il protokol üyeleri ile bir araya gelmesi için Ali Dayı’nın yeri lokantasında yemek ikramında bulundu.

MESOB’un yemeğine, Vali Vasip Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcıları İlyas Çelikoğlu, Cüneyt Düzyol, Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, İl Jandarma Komutan Vekili, Veri Dairesi Başkanı Ersin Özkan, Vergi Denetim Kurulu (VDK) Malatya Grup Başkanı Şibli Güneş, Gümrük ve Ticaret Fırat Bölge Müdürü Havva Eksilmez, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve SODES İl Temsilcileri ile SODES fuarı çalışanları katıldı.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya’da düzenlenen SODES Fuarı’ndan dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek, “Valimiz Vasip Şahin’in göreve yeni başlaması ve Ahilik Haftasının başlaması nedeniyle böyle bir etkinlik düzenledik. Ahilik Haftası’na, Esnaf Bayramı’na herkesi davet ediyorum. SODES Fuarı, Malatya’nın tanıtımı için iyi bir etkinlik olmuştur. Malatya son yıllarda iyi fuar organizasyonları düzenlemeye başladı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Vasip Şahin ise, “Başkanımız hem Sodes İl Temsilcilerini ve hem de çalışanları ile ilimiz protokol üyelerinin büyük bir kısmını misafir etti. Teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik oldu. Maksat yemek değil, insanların bir arada olup birbirlerini daha yakından tanıması, aralarındaki dostluk ve iş birliğini, samimiyeti artırma noktasında bu tür etkinliklerin amacı budur. Bizi bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız