SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'nın Tanıtımı İçin

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, il'in tanıtımı için çabalarını arttırdı. Kayısı şehri olan Malatya'nın turizm şehri de olması için startın verildiği bildirildi.

Tanıtım vasıtalarından biri olan ulusal televizyonları kullanan Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, şehire daha fazla yerli ve yabancı turist gelmesi için Vali Ulvi Saran'ın direktifleriyle tanıtım faaliyetlerine ağırlık verdi. Bir yandan il'in kültür ve turizm envanteri çıkartılıp bu kitap haline getirilecekken, diğer yandan da görüntülü medya kullanılıp, şehrin tanıtımı sağlanıyor.

Tanıtım programı kapsamında Ramazan ayında ATV'de yayınlanacak 'Her Şehrin Bir Hikayesi Var' programının çekimleri Malatya'da da yapılıyor. Gülşah Marmara, Gül Ermanlar, Pelin Altun, Özlem Güngör Turan ve Ayşegül Şenbağ'ın yapımcılığını, kameramanlığını Kenan Kırdağ'ın yaptığı programda Malatya tarihi-turistik yönleri ve yemekleriyle tanıtılacak. Ekip, Battalgazi Ulu Cami, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı, Yeşilyurt konakları ve yemekleri, Darende Somuncu Baba, Günpınar Şelalesi ve Tohma Kanyonu ile Malatya şehir merkezinde çekimler yapacak.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, ilçenin tanıtımı adına Yeşilyurt konakları ve yemekleri konusunda çekim ekibine yardımcı oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız