SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Ulusal Markasıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:23:43
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ve Battalgazi meclis üyeleri Fikret Kabadayı, Derviş Demirkol, Mehmet Kılıçaslan ve AKP İlçe Başkanı Mehmet İkbal, Malatya Orman Ürünleri A.Ş.'yi (MORMAŞ) ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, "Halk ortaklığı ile kurulan MORMAŞ, daha sonra devletin eliyle işletilmeye başlandı, ihracat yapan firma haline geldi. MORMAŞ’ı Malatya'nın daha yakından tanıması gerekiyor. Mobilya ve mutfak ürünlerini yapıyorsunuz. Siz istihdamı Malatyalı gençlere sağlıyorsunuz. Meslek okullarına yapılan kıyımın zararını sanayiciler gördü. Meslek sahibi insan bulmakta zorluk çekiyorlar. Yeni sistemde meslek okulları daha öne çıkacak" dedi.

MORMAŞ Genel Müdürü Şaban Algül ise, "MORMAŞ, Malatya'nın artık ulusal markasıdır. Bölge ve Malatya ekonomisine katkı sağlamaktadır. Bize verilecek destek, Malatya ekonomisine verilmiş bir destektir. Van’da 550 daire tamamladık. Malatya’da iki TOKİ inşaatında çalışıyoruz. İstanbul Şile’de iş aldık devam ediyoruz. MORMAŞ makus talihini yenmiştir. Sanatkar olup da kapımıza gelenleri çevirmiyoruz. En büyük sorunumuz istihdam edecek kalifiye eleman bulamıyoruz. İnşallah İŞKUR kaynaklı projelerle elemanları kendimiz yetiştireceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız