SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'nın Vizyonu Değişecek'

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:33:34
'Malatya'nın Vizyonu Değişecek'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Büyükşehir Malatya'nın vizyonunu değiştirecektir" dedi. 

Milletvekili Mustafa Şahin yaptığı yazılı açıklamada, Malatya'nın büyükşehir olmasını değerlendirerek, şunları söyledi:

"Muhalefet partilerinin yoğun engellemelerine rağmen yüce meclisimizin çatısı altında, Türkiye'de şehircilik ve şehirleşme adına büyük bir önem arz eden 338 sıra Sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu, mecliste kabul edildi. Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile büyükşehir olan Malatya ilimiz, yıllardan beri hak etmiş olduğu statüyü kazanmış oldu. Malatya ilimiz doğu ile batı arasında adeta köprü vazifesi gören stratejik bir konuma sahiptir. Bu konumunu ekonomi, sağlık, ulaşım, sosyal, eğitim ve kültürel alanlarda yapılan hizmetlerle çoktan hak etmiş olan bir şehrimizdir. Büyükşehir Kanunu ile birlikte hizmetin tek elde yönetilmesi, ilimize gelen ödeneğin artması, merkezdeki insanların yaşamış olduğu konforun aynısını Malatya'nın en ücra köyünde yaşayan vatandaşlarımız da kavuşacaklar. Genel seçimler öncesinde Malatya'nın büyükşehir olamayacağını siyasi malzeme yaparak halktan oy almak için çaba gösterenler, acaba bundan sonraki süreçte Malatya kamuoyunu ne ile meşgul edecekler? Bu duygu ve düşüncelerle Malatyamızın büyükşehir olmasında başta Başbakanımız olmak üzere il milletvekillerimize ve genel kurul salonunda emeği geçen tüm vekillerimize yürekten teşekkür ediyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız