SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'nın Yatırımına Destek Verin'

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da bulunan Malatyalı Üniversite Öğrenciler Derneği (MÜNÖD), "Staj ve İşe Yerleştirme Projesi"ni sürdürüyor.

Derneğin Basın ve Halkla İlişkiler bölümünden, proje ve yapılan çalışmalarla ilgili şu açıklama yapıldı:

"Malatyalı Üniversite Öğrenciler Derneği (MÜNÖD) geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl Genç MİAD ile ortaklaşa yürüttüğü "STAJ VE İŞE YERLEŞTİRME PROJESİNE" devam ediyor.

MÜNÖD Dış İşleri Komisyonu Başkanı Vildan Ekmen, 'Hedefimiz Malatyalı üniversite öğrencisi arkadaşlarımıza, okullarında elde ettikleri teorik bilgilerini pratiğe dökme fırsatı vermenin yanı sıra değerli iş adamlarımıza da ucuz ve kaliteli işgücünü en doğru ve en hızlı biçimde temin etmek olacaktır. MÜNÖD Dış İşleri Komisyonu üyeleri olarak bu projenin başarıya ulaşması için düzen ve disiplin içinde çalışarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Şimdiye kadar projemizi tanıtma amaçlı sunumlar yaptık MİAD üyelerini projemiz hakkında bilgilendirdik ve bazı geri dönümler de aldık.

Projemizin MİAD üyelerine katkılarından bahsedersek; bu proje firmaların eleman arama maliyetini, ilan ücretini ortadan kaldırarak düşürecektir. Ayrıca firmalar alacakları eleman hakkında MÜNÖD sayesinde bir ön bilgiye sahip olacaklar ki bu günümüzde işverenler açısından büyük bir avantajdır. Bu ön bilgi sayesinde alacakları elemanın henüz işe başlamadan, kurumlarının kültürüne uygun olup olmadığına karar verme imkanını bulacaklardır.

İş hayatının kurallarını bilmek bizleri ayrıcalıklı yapacaktır. Staj, iş hayatına atılmaya hazırlanan tüm gençlere iş hayatı hakkında bir fikir verecektir. Üniversite öğrencisi arkadaşlarımıza da projemizin en büyük katkısı bu yönde olacaktır. Her şeyden önce arkadaşlarımız iş dünyasını içine dahil olarak tanıma fırsatı elde edecekler ve bu da geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olacaktır.' dedi.

Proje işverenlere çok kısa bir zamanda, hiçbir ücret ödemeden, kaliteli işgücüne sahip olma fırsatı tanırken, üniversite öğrencilerine de iş dünyasını tanıma fırsatı verecektir. En önemlisi destek verilen her arkadaşımız, MALATYA için bir yatırım olacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız