SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'nın 'Yıldız Futbolcuları'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Yıldız erkekler futbol il şampiyonası maçları sona ererken, Ahmet Parlak İlköğretim Okulu birinci oldu.
Yeşiltepe Stadı'nda düzenlenen yıldız erkekler futbol il şampiyonası finali oldukça çekişmeli geçti.

Ahmet Parlak İlköğretim Okulu ile 2. Hasan Varol İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi. Maçın 2. yarısında ard arda 2 penaltı kazanan Ahmet Parlak İlköğretim takımı ancak birini gole çevirebildi. 2. Hasan Varol İlköğretim Okulu ise, ilk yarıda üstün bir oyun sergilemesine rağmen ikinci yarıda yaşadıkları olumsuzluklar nedeniyle beklenen oyunu ortaya koyamadılar. Ahmet Parlak İlköğretim Okulu'ndaki oyuncunun yaralanması sonucu kurallar gereği diğer takımdan 1 oyuncu eksilterek maça devam ettiler. Her iki takımdan da 1'er futbolcu kırmızı kart gördü. 9'ar kişilik oyunda zaman zaman sertlikler de yaşandı. 90 dakika 2-2 berabere sonuçlandı. Uzatmalar ve ardından seri penaltı atışları yapıldı. Penaltı atışları sonunda Ahmet Parlak İlköğretim Okulu, 2. Hasan Varol İlköğretim Okulu'nu 7-6'lık skorla yendi ve il şampiyonu oldu.

Yapılan kupa törende il birincisi olan takıma kupasını 2 Hasan Varol İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Yıldırım verdi. İkinci olan 2. Hasan Varol ilköğretim Okulu'na Milli Eğitim Müdürlüğü Spor İl Koordinatörü Beden Eğitimi Öğretmeni Yunus Çatal, 3. olan Rahmi Akıncı İlköğretim Okulu'na ise İl Spor İzcilik Şubesi'nden Beden Eğitim öğretmeni Varol Tutal verdi.

Yıldız erkekler futbol il şampiyonasında il birincisi olan Ahmet Parlak İlköğretim Okulu, Erzincan'da 1-5 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan bölge şampiyonasında Malatya'yı temsil edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız