SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor 1. Etabı Tamamladı

A- A+ PAYLAŞ

2008- 2009 sezonu hazırlıklarına 11 Temmuz’da Malatya’da başlayan Malatyaspor, 1. etap hazırlıklarını tamamladı. Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, 2. etap hazırlık çalışmalarının 24 Temmuz’da Bolu- Koru Motel kampıyla başlayacağını açıkladı.

MALATYA KAMPI BİTTİ..
11 Temmuz’da Malatya’da sağlık kontrolunden geçtikten sonra teknik direktör Kadir Özcan yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Malatyaspor, 3 etap olarak planladığı hazırlık döneminin Malatya etabını tamamladı.

Pazar sabahı Orduzu Pınarbaşı’ndaki sahada teknik direktör Özcan yönetiminde çalışan futbolculara, 2. etap kampına kadar izin verildi.

BOLU VE KIZILCAHAMAM KAMPLARI..
Malatyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, teknik direktör Özcan’ın planlamasına göre, 1. etabın ardından futbolculara 4 gün izin verildiğini ve 2. etabın 24 Temmuz günü hemşehrimiz Yaşar Öncan’a ait olan Bolu- Koru Motel’deki kampla başlayacağını bildirdi.

Bolu’daki kampa, alt yapıdan genç futbolcuların da bulunduğu 31 futbolcunun katılacağını belirten Cengiz, 2. etabın 12 gün süreceğini, bu dönemin ardından futbolculara 2 gün izin verileceğini, daha sonra 22 Ağustos’a kadar sürecek olan 3. etap Kızılcahamam kampının yapılacağını söyledi.

7 MAÇ OYNANACAK..
Cengiz, Bolu ve Kızılcahamam kamplarında sarı- kırmızılı ekibin toplam 7 maç oynayacağı turnuvalara katılacağını bildirdi.

Cengiz, hazırlık maçlarında kadrodaki genç futbolcuların yanı sıra, 21 yaş altında olmak kaydıyla alınabilecek 2 yabancı kontenjanı ile ilgili yabancı futbolculara da şans verileceğini kaydetti.

Malatyaspor’un şu ana kadar yapmış olduğu Gökhan Caba, Gökhan Bozkaya, Eren Özen, Mehmet Ayaz ve Burak Akdiş transferlerinin nokta transfer olduğunu, önemli bir eksiklerinin kalmadığını belirten Cengiz, oynanacak turnuva maçlarındaki duruma göre gerekirse transfer takviyesinin gündeme gelebileceğini ifade etti.

KONGRE 27 TEMMUZ’DA..
Öte yandan, Malatyaspor’un daha önce 26 Temmuz Cumartesi günü yapılacağı belirtilen olağanüstü kongresinin, 27 Temmuz Pazar gününe alındığı bildirildi.

Kongrenin, Sabancı Kültür Sitesi’nde 27 Temmuz Pazar günü saat 10.00’da başlayacağı, çoğunluk sağlanamadığı takdirde bir hafta sonraya erteleneceği belirtildi.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız