SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor 1. Ligde Kaldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:30:43
Malatyaspor 1. Ligde Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi'nden 2. lige düşecek takımı belirlemeye yönelik Play-Out maçında Malatyaspor, Yeni Balabanspor'u 2-0 yenerek, kümede kaldı. 

Play-Out Grubu'nun son maçında Malatyaspor ile Yeni Balabanspor karşı karşıya geldi. Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Ata Yıldırım, Mehmet Ildız ve Serkan Sefa Önal hakem üçlüsü yönetti.

Malatyaspor, zorlu karşılaşmayı 51. dakikada Yunus Kurhan ve 90. dakikada Nurhak Durak'ın attığı gollerle 2-0 yenerek, kümede kaldı. Yeni Balabanspor ise aldığı bu sonuçla Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligine düştü.

Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Malatyaspor Teknik Sorumlusu Muharrem Zeyno, "Bu sezon 16 sporcu ile mücadele ettik. 17. adamımız yok. Bu sporcularımız genç takımda da mücadele ediyor. Maalesef geçen yıl namaglup şampiyon olan takımımızdaki sporcuların 14'ü il dışına gitti. Bunun yanında 4 dönem transfer cezası nedeniyle transferde yapamadık. Yoksa çocuklarımızın konumu bu değildi. Sıkıntılı bir süreç geçirdik. Bu sıkıntıyı atlattık ve kümede kaldık" diye konuştu.

Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner ise, yaşadıkları sıkıntılara rağmen kümede kalmayı başardıklarını ifade etti.

Transfer yasağı cezası ve bazı oyucuların takımdan ayrılmasına rağmen kümede kalmayı başardıklarını ifade eden Kapkıner, "Bizim için değerli olan Malatyaspor'u amatörde de olsa yaşatmaya çalışıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız