SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor 22 Futbolcuyla Gitti

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un, Çarşamba günü Şanlıurfaspor'la oynayacağı Türkiye Kupası I. Kademe maçı için 22 futbolcunun yeraldığı kafile Şanlıurfa'ya gitti.

Fortis Türkiye Kupası I. Kademede 2. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'la eşleşen Malatyaspor, rakibinin sahasının onarımda olması nedeniyle Siverek Furkan Tüysüz Stadı'nda oynanacak maç için, Salı günü öğleden önce Teknik Direktör Metin Yıldız yönetiminde çalıştı. Kafile öğle yemeğinin ardından Şanlıurfa'ya hareket etti.

Kafilede sakat olan Ulaç, Emre Aktaş ve Emre Tayfur'un yanı sıra milli takım kamplarında olan Kaleci Emrah ve Mustafa Olcaytu'nun olmadığı, son gün sözleşme imzalanan Zafer, Eyüp ve kaleci Eray'ın da dahil olduğu 22 futbolcunun yeraldığı bildirildi. Ayrıca yöneticilerden Osman Bayram'ın da kafilede olduğu öğrenildi.

Malatyaspor, Şanlıurfa'da Elruha Oteli'nde konaklayıp, Çarşamba günü maçın oynanacağı Siverek ilçesine geçecek, maçın ardından Antalya maçı hazırlıklarını sürdürmek üzere Malatya'ya dönecek.

Bu arada, eleminasyon usulüne göre yapılacak olan ve saat 15.00'de başlayacak Şanlıurfaspor- Malatyaspor maçını, Ağrı bölgesinin A klasman hakemlerinden Recep Duru'nun yöneteceği bildirildi.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız