SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor 3 Çek Oyuncuyla Anlaştı

A- A+ PAYLAŞ

Ara transferde kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Malatyaspor, 3 Çek futbolcuyla anlaşmaya vardı. Bu futbolcularla ön anlaşmanın sağlanmasıyla, kadrodaki Kamerunlu Effa'nın Malatyaspor'dan ayrılması kesinleşti. Bu arada, dördüncü bir yabancı oyuncunun da gündemde olduğu bildirildi.

ÇEK OYUNCULARLA ANLAŞILDI..
Malatyaspor, Çek Cumhuriyeti 1. Liginde yer alan bazı futbolcuları bir süredir izliyordu. Bu futbolculardan Jablonec takımı oyuncusu Tomas Michalek (soldaki fotoğrafta) ve Zdenik Senkerik'in yanı sıra Teplica takımından Jiri Masek (sağdaki fotoğrafta)'le anlaşma sağlandığı bildirildi.

Çek oyunculardan 2'sinin forvet, 1'inin orta saha oyuncusu oldukları bildirildi.

Anlaşma sağlanan 3 futbolcunun, Çek Cumhuriyeti'ndeki hava koşullarının düzelmesi halinde en geç Çarşamba gecesi İstanbul'da olacakları, Perşembe günü burada genel sağlık kontrolundan geçecekleri ve Cuma gününden itibaren de Antalya kampına katılacakları öğrenildi. Bu futbolculardan Masek'in daha önce Türkiye'ye gelebileceği belirtildi.

Çek futbolcuların transferi nedeniyle; daha önce gönderilen Brezilyalı Chris ve Katatua'nın yanı sıra Kamerunlu oyuncu Effa da Malatyaspor'dan gönderilerek yabancı kontenjanı boşaltıldı.

4. YABANCI OYUNCU GÜNDEMDE..
Bu arada, Malatyaspor'un defans ve orta saha mevkiinde oynayabilecek yabancı bir futbolcuyla ilgili daha temaslarını sürdürdüğü, bu futbolcuyla da anlaşılmak üzere olduğu haber alındı.

İskandinav ülkelerinden birinde futbol yaşamını sürdürdüğü belirtilen futbolcunun alınması halinde, Malatyaspor'un kadrosundaki yabancılardan Toth, Homola ve Johanson'dan birinin daha gönderilmesinin gündeme geleceği, bununla ilgili kararı da Teknik Direktör Ziya Doğan'ın vereceği öğrenildi.

TRABZONLULARIN DURUMU..
Malatyaspor'un ilgilendiği Trabzonsporlu futbolculardan Hasan Üçüncü, İbrahim Ege ve Emrah'ın transferleri konusundaki kesin kararın ise yabancı transferine göre verileceği, bu arada adı daha önce gündemde olan Volkan'ın düşünülmediği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız