SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor 3. Maçta Galip

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, 2. lig B kategorisi ekiplerinden Fethiyespor ile oynadığı özel karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Isparta kampında yeni sezona hazırlanan sarı-kırmızılı ekip, Sarıyer ve Antalyaspor ile oynanan maçların ardından Salı günü Fethiyespor ile karşılaştı.

Karşılaşmaya, Bora-Serkan Bensol-Ramazan Kahya-Johansson-Aytaç-Bülent Akın-Toth Balazs-Atilla Birlik-Ulaç-Uğurtan-Serdar Samatyalı ilk onbiriyle başlayan Malatyaspor, ikinci yarıda Taylan, Serdal, Mehmet Budak, İlhan Var, Eray Er, Katatua ve Effa’yı oyuna aldı.

Malatyaspor, ilk yarıda Ulaç, ikinci yarıda Effa’nın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Malatyaspor, ilk hazırlık maçında 2. Lig B grubu takımı Sarıyer'le 0-0 berabere kalmış, ikinci hazırlık maçında Süper Ligin yeni ekibi Antalyaspor'a 1-0 yenilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız