SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor 3 Puan Hesabında

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Pazar akşamı İnönü Stadı'nda Giresunspor'la karşı karşıya gelecek. 3. ligdeki temsilcimiz Malatya Belediyespor ise Bingöl Belediyespor'la deplasmanda oynayacak.

MALATYASPOR..
Malatyaspor, Giresunspor'la oynayacağı karşılaşmada 3 puanı hedefliyor.

İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan maç için son çalışmayı Cumartesi akşamı Orduzu Pınarbaşı'ndaki sahada yapan Malatyaspor'da Turgay, Mehmet Budak ve Alper'in sakatlıklarının bulunduğu, bunlardan Mehmet ve Alper'in oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı belirtildi.

Malatyaspor Teknik Direktörü Metin Yıldız, 2 maçlık cezasını tamamladığı için Giresun maçında takımın başında sahada olacak. Buna karşın, kendi oyuncularına hakaret ettiği için ceza alan Giresunspor Teknik Direktörü Akif Başaran, bu maçta tribünde olacak.

Balıkesir bölgesinin süper lig klasman hakemlerinden İlker Meral'ın yöneteceği karşılaşmanın bilet fiyatları açık 3, maraton 7, kapalı 15, VİP 25 YTL'den satılıyor.

MALATYA BELEDİYE..
Bu arada, Malatya'nın 3. Lig 1. gruptaki temsilcisi ve grup lideri Malatya Belediyespor Pazar günü deplasmanda Bingöl Belediyespor'la karşılaşacak.

Bingöl Şehir Stadı'nda oynanacak ve Ordu bölgesinden Volkan Şeker'in yöneteceği karşılaşma saat 15.00'de başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız