SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor '3 Puan' İçin..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Pazar günü İnönü Stadı'nda Orduspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı ve kampa girdi. Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç, Orduspor maçını 3 puanla kapatmak istediklerini, bunun için de taraftar desteği beklediklerini söyledi.

Aylarca süren idari ve mali kriz nedeniyle, bir ara liderliğine yükseldiği TFF 1. Ligde alt sıralara demir atan ve taraftarlarını gelecekle ilgili endişeye sevkeden Malatyaspor, geçtiğimiz Pazar günü yapılan kongrede İlhan Kavuk başkanlığındaki yeni yönetimiyle birlikte moral buldu. Ömeroviç ve ekibinin göreve getirilmesiyle teknik heyet sorununu da çözen Malatyaspor, Orduspor'la Pazar günü oynayacağı karşılaşma için son çalışmayı Cumartesi günü Orduzu Pınarbaşı'ndaki sahada yaptı. Futbolcular antrenmanda hayli neşeli ve istekli gözüktü.

Teknik Direktör Ömeroviç, "Yeni yönetim ve olumlu gelişmeler psikolojik açıdan takımı iyi etkiledi. Rakibimiz son 6 maçta 1 kez yenilmiş. Yüksek moralla gelecekler. Ama bu maç bizim için seyircimizle, yönetimimizle bütünleşmek için önemli bir maç ve kazanacağız. Futbolcularımız yaşadıkları olumsuzlukları unuttular. En azından maç öncesi psikolojik olarak iyi durumdalar. Pazar günkü maçta, seyircimizden çok büyük bir destek bekliyoruz. Onların bize vereceği güçle daha güçlü olacağız."dedi.

Antrenman sırasında Zafer Demiray, ayağının burkulması sonucu çalışmayı yarıda bıraktı.

Antrenman sonrası futbolculardan Taner, Serdar, Alper maçı kazanacaklarına ilişkin inançlarını dile getirdiler.

Malatyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, eski başkan vekili Celal Birsen'in gönderdiği 5 bine yakın Malatyaspor bayrağının maç öncesi taraftarlara dağıtılacağını bildirdi ve bu desteği için Birsen'e teşekkür etti. Cengiz, futbolcuların moral duyumunun çok iyi olduğunu belirterek, maçın naklen yayınlanıyor olmasına karşın, taraftarların kendilerini yalnız bırakmayacaklarına inandıklarını söyledi.

Bu arada Cumartesi günkü antrenmanı AKP İl Başkanı Ahmet Çakır ile il ve ilçe yöneticileri ziyaret ettiler, desteklerini bildirip, teknik heyet ve futbolculara çiçek dağıttılar, baklava ikram ettiler.

Koray Gençerler'in yöneteceği ve 13.00'de başlayacak olan karşılaşmayı D Spor Kanalı naklen yayınlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız