SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatördeki Malatyaspor 6'da 6 Yaptı!

0
Güncellendi - 2018-01-01 20:43:59
1. Amatördeki Malatyaspor 6'da 6 Yaptı!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde mücadele eden Malatyaspor’da kötü gidiş sürüyor. Sarı kırmızılılar, 6 haftalık bölümde puan yüzü göremedi. Malatyaspor, son maçında geçtiğimiz Pazar günü Hekimhan Belediyesi Gençlikspor'a 4-1 mağlup oldu.

  Bir dönem Süper Lig’de fırtına gibi esen ve UEFA’da mücadele eden Malatyaspor, 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde zor günler geçiriyor. A Grubu’nda mücadele eden Malatyaspor, 6 haftalık bölümde puan alamadı.

  1966 yılında Malatya amatör takımları Adafıspor, Hürriyet Gençlik, Coşkunspor ve Akınspor’un birleşmesiyle kurulan Malatyaspor, profesyonel liglerdeki şaşalı günlerinin ardından 1. Amatör Büyükler Ligi’nde kalabilmenin mücadelesini veriyor.

  ‘Doğu’nun Kaplanları’ olarak adlandırılan Malatyaspor, içinde bulunduğu dar boğazdan çıkamazken, Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nin üçüncü haftasında sahaya 11 oyuncuyla çıkamamıştı.

  Ligde geride kalan 6 haftalık bölümde puanla tanışamayan ve grubun son sırasında yer alan sarı kırmızılılar, 6 maçta 6 mağlubiyet aldı. Sarı kırmızılılar, 4 gol attı, 23 gol yedi.

Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Hekimhan Belediyesi Gençlikspor- Malatyaspor maçından (AA)

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ÖzMalatyasporlu (6 yıl önce)
    Sevdanın ligi olmaz Malatyasporlu doğduk Malatyasporlu da ölürüz
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak Tamer Mor (6 yıl önce)
    Bu takımı bu duruma düşmesine sebep olanları Allah bildiği gibi yapsın.yeni Malatya yaymış en büyük MALATYASPOR
    0
    0
    Yanıtla