SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor 7. Haftanın Lideri

A- A+ PAYLAŞ

Akçaabat Sebat galibiyetiyle puanını 16'ya çıkaran Malatyaspor, İstanbul B.Şehir Belediye kendi sahasında yenilince 7. haftayı lider olarak geride bıraktı.

7. hafta maçlarından önce İstanbul Büyükşehir Belediye 16 puan ve +11 averajla lider, Malatyaspor 13 puan +8 averajla ikinci, Kasımpaşa ise 13 puan ve +4 averajla üçüncü sırada yeralıyorlardı.

Malatyaspor, Cumartesi günü deplasmanda Akçaabat Sebatspor'u 5-3 yenerek, puanını 16'ya, averajını da +10'a yükseltti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise, Pazar günü İstanbul'da oynanan maçta Gençlerbirliği OFTAŞspor'a 2-1 mağlup oldu ve haftayı 16 puan ve +10 averajla kapattı.

Kasımpaşa ise, deplasmanda Orduspor'u 4-2 mağlup ederek puanını 16'ya, averajını ise +6'ya çıkardı.

Bu sonuçlarla, 16 puanlık ve +10'luk averaja ortak olmalarına karşın, attığı gol sayısını 19'a çıkaran Malatyaspor, attığı gol sayısı 15'de kalan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un averajla üstüne çıktı ve liderliğe yerleşti.

Üç takımın 16'şar puanla yeraldığı ligin 8. haftasında, 7 Ekim Cumartesi günü Malatya'da oynanacak olan Malatyaspor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı, Lig A'nın "erken finali" olma özelliği kazandı. Bu maç, her iki takım için de "6 puanlık" diye nitelendirilen maç özelliği kazandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız