SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Acı Günde Oradaydı

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Elazığspor'un oyuncularından Gökmen Yıldıran'ın dün idman sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi üzerine bugün Elazığ'da cenaze töreni düzenlendi. Yıldıran, kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere memleketi Orhangazi'ye uğurlandı. Elazığ'daki cenaze törenine Malatyaspor Kulübü'nü temsilen Başkan Yardımcısı Atilla Kantarcı ile Kulüp Müdürü Atilla Kapkıner de katıldılar.

CENAZE TÖRENİ..
Dün akşam saatlerinde takımla birlikte idman yaparken kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybeden Elazığspor'un başarılı forvet oyuncusu Gökmen Yıldıran (28) için bugün öğle namazını müteakip Elazığ İzzetpaşa Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, AKP Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Abdulbaki Türkoğlu, Vali Muammer Muşmal, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Elazığspor Yönetim Kurulu üyeleri, Elazığsporlu futbolcular, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze töreni öncesinde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Selmanoğlu, "İnşallah Gökmen Yıldıran'ın minik yavrusuna ve değerli eşlerine sahip olma noktasında Elazığ'da birtakım kampanyalar düzenlenir. Elazığlı hemşehrilerimiz, bu konuda hamiyetperverdir. Geride kalan yavruları ve hanımefendiyi mağdur etmeyeceklerine inanıyorum. Bu konuda öncü de olacağımızı ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Teknik Direktör Şerafettin Tutaş ise üzüntüsünü dile getirerek, "Antrenmanın başında olan bir olay. Ne olduğunu biz de anlayamadık. Şimdi otopsi sonuçlarını bekliyoruz. Burada yapılacak tek şey beklemek, otopsi sonuçlarından sonra karar vermek. Ama ben yine söylüyorum; Türkiye'de sağlık politikasının tamamen değiştirilmesi lazım. Sporcu sağlığının öncelikle ele alınması lazım. Hem kulüpler hem de futbol federasyonu bu konuya çok büyük önem vermeli. Yoksa daha çok Gökmenler gelir, daha çok Gökmenler gider. Sezon başlarında eğer takımlar, aldıkları futbolcuları sağlık açısından tam teşekküllü hastanelerde kontrolden geçirirlerse hem burada antrenörler daha rahat bir çalışma programı uygular, hem de öyle üzücü olaylar olmaz" ifadelerini kullandı.

Elazığsporlu oyuncu Macit ise takım arkadaşı Gökmen Yıldıran'ın ölümüyle ilgili olarak, "Dün beraberdik, bugün aramızda yok. Bu hiçbir şekilde ifade edilecek gibi değil. Artık bundan sonra bizim yapabileceğimiz en güzel şey sahaya çıkıp Gökmen için oynamak. En azından onun için şampiyon olup, Gökmen'in bizimle, aramızda olduğunu tekrar herkese hissetirecez" dedi.

Evli ve iki çocuk babası olan Elazığsporlu forvet oyuncusu Gökmen Yıldıran'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Elazığspor Tesisleri'ne götürüldükten sonra, Diyarbakır'dan hava yoluyla toprağa verilmek üzere memleketi Bursa'nın Orhangazi İlçesi'ne gönderildi.

MALATYASPOR'DAN KATILIM..
Elazığsporlu futbolcu Gökmen Yıldıran'ın Elazığ'daki cenaze törenine Malatyaspor Kulübü'nü temsilen Başkan Yardımcısı Atilla Kantarcı ve Kulüp Müdürü Atilla Kapkıner de katılarak, Malatyaspor Kulübü ve camiası adına, merhumun ailesine ve Elazığspor yöneticilerine başsağlığı dileklerini ilettiler.

Ayrıca; Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ, Yönetim Kurulu ile Teknik Direktör Hikmet Karaman adına Elazığ'da yayınlanan yerel bir gazeteye de "Başsağlığı" ilanı verildiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız