SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Almanya'da İlk Maçını Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Almanya kampında katıldığı turnuvadaki ilk maçını Alman 2. Lig ekiplerinden Kickers Offenbach takımı ile oynadı. İlk golü atan ve bir ara 3-1 öne geçen Malatyaspor, bu skoru muhafaza edemedi ve karşılaşma 3-3 sonuçlandı.

STAD: Aschaffenburg Schonbusch

HAKEMLER: Hans Jürgen Englert, Veit Reisch, Ümit Karpuz.

KİCKERS OFFENBACH: Sead Ramovic, Lars Webenfeldt (Dk. 45 Pospichil), Markus Happe, Christian Müller, Daniel Schuman, Suat Türker, Judt Thorsten (Dk. 65 Sieger), Thomas Wörle (Dk. 65 Kanyuk), Rüdiger Rehm (Dk. 65 Fiorentino), Ramazan Yıldırım, Wandeir Dos Santos.

MALATYASPOR: Bora Körk, Hakan Söyler, Güngör Tuğcu, İbrahim Kargbo, Aytaç Ak, Bülent Akın, Hakan Aslantaş, Mehmet Albayrak (Dk. 46 Ramazan), Toth Balazs (Dk. 81 Adnan), Okan Yılmaz (Dk. 67 Ergun), Bilal Kısa (Dk. 55 Taner)

YEDEKLER: Yk. Taylan Aydoğan, Eren Aydın, Taner Demirbaş, Ergun Cengiz, Ramazan Kahya, Adnan Abdioğlu, Vedat Taşdemir,

SARI KARTLAR: Ramovic (Offenbach), Hakan ve İbrahim Kargbo (Malatyaspor)

GOLLER: Dk. 30 (penaltıdan) ve Dk. 58 Okan, Dk. 51 Toth (MALATYASPOR) Dk. 45 Suat Türker (penaltıdan), Dk. 75 Sieger, Dk. 77 Dos Santos (KİCKERS)

8. dakikada kornerden gelen top savunmadan sekti, ceza alanı dışında pozisyonu izleyen Güngör gelişine sert vurdu, top üstten dışarı çıktı.

17. dakikada Judt’un köşe atışından yaptığı ortaya Dos Santos kafayı vurdu, top az farkla yandan dışarı çıktı.

21. dakikada Okan inanılmaz bir gol kaçırdı. Bilal’ın pasında kaleci hatalı çıkınca topu kapan Okan, Ramovic’i geçti, boş kaleye plaseledi, top yan direkten döndü, yetişen savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

30. dakikada Malatyaspor penaltı kazandı. Savunmanın hatalı pasına hamle yapan Okan, Ramovic’den sıyrıldığı anda bu oyuncunun müdahalesiyle kendini yerde buldu. Kaleci bu pozisyonda sarı kart gördü. Atışı kullanan Okan Ramovic’i ters köşeye yatırdı: 0-1

40. dakikada Judt’un korner atışına geriden gelen Schuman boş durumda ayakla vurdu, top az farkla auta çıktı.

42. dakikada Bilal’ın pasını izleyen Okan defansın arkasına sarktı, kaleciyi de geçti, açısı daraldı, bu oyuncunun plasesini Happe çizgiden çıkardı.

45. dakikada Offenbach beraberliği sağladı. Müler sağdan hızla ceza alanına girdi. Güngör’ün darbesiyle kendini yerde buldu. Hakem penaltıya hükmetti. Suat sol ayağıyla sert vurup golü attı.

51. dakikada Dos Santos’un boş kaleye giden vuruşunu Güngör son anda kornere attı.

52. dakikada Malatyaspor öne geçti. Bilal’ın pasında ceza alanına giren Toth vuruşunu yaptı, Ramovic karşıladı, Toth plase ile yerden topu ağlara bıraktı.

58. dakikada fark ikiye çıktı. Bülent’in pasını izleyen Taner vuruşunu yaptı, top kaleciden döndü, Okan şık bir aşırtmayla golünü atıp skoru 1-3 yaptı.

75. dakikada Rehm’in korner atışını izleyen Sieger çok iyi yükselip kafayla topu Bora’nın uzanamayacağı köşeye bıraktı: 2-3.

77. dakikada sağdan ceza alanına giren Dos Santos kaleciyi de geçip boş kaleye golünü attı ve eşitliği sağladı.

88. dakikada Sieger’in ceza yayı yakınından kullandığı serbest atışı Bora ayağıyla karşıladı.

90. dakikada Kanyuk’un ara pasında ceza alanına giren Fiorentino’nun ayak içi vuruşu az farkla auta çıktı.

Karşılaşma 3-3 bitti.

Malatyaspor, turnuvada ikinci maçını Cuma günü saat Türkiye saati ile 18.30'da ev sahibi Aschaffenburg ile oynayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız