SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Alt Yapısına Çalışkan

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Altyapı Teknik Sorumluluğuna Hakan Çalışkan getirildi. Çalışkan, Fahrettin Ömeroviç’in teknik kadrosunda yer alan Sinan Alkış’ın yerine göreve geldi.

Çalışkan, Malatyaspor altyapısının asıl hedefinin üstyapıya futbolcu yetiştirmek olduğunu belirtip, bu doğrultuda gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

23 Mayıs 1968 Malatya doğumlu Hakan Çalışkan, 1980 yılında Malatyaspor altyapısında futbol oynamaya başladı. Malatyaspor’un 1. lige yükseldiği, şimdiki adıyla Süper Lig, 1984-85 yılından itibaren Ümit Takım’da (şimdiki adıyla PAF) oynamaya başladı. Hayati Palancı, Nihat Balan, merhum Sadık Fırat, Cengiz Nafi Şentürk, Çetin, Mustafa Taşar gibi oyuncuların yer aldığı ekibin sağ kanadında gayet başarılı maçlar çıkarttı. Adıyamanspor, Ankara Şekerspor, Van DSİspor, Pütürge Belediyespor, Kahramanmaraşspor, Tokatspor, Elazığspor, Malatya Belediyespor ve Batman Belediyespor takımlarında oynadı. 2000 yılında Nihat Balan’ın yardımcısı olarak Malatya Belediyespor’da antrenörlüğe başladı. Ardından Malatyaspor altyapısı, Malatya Belediyespor’un hem altyapısı hem üstyapısında antrenörlük yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız