SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor, Altay'a Hazırlanıyor

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1.Lig takımı Malatyaspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Altayspor maçının hazırlıklarını iddialı olarak sürdürüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) sahasında yapılan idmanda sarı kırmızılılar, top ağırlıklı çalışma yaptı.
Antrenmanda futbolcular kaleye top gönderme çalışmasındanh sonra , dar alanda pas çalışması da yaptı. Antrenmanda, hafif sakatlıkları bulunan Hakan Söyler, Atilla Birlik ve Zafer takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç, içerde oynanacak olan tüm maçlarda galibiyet almayı istediklerini ancak, bir an önce deplasmanda oynanacak olan maçlardan üç puan almaları gerektiğini söyledi.

Ömeroviç, Giresunspor maçının saha zemini ve şartları nedeniyle futbol oynama açısından çok zorlu geçtiğini, ancak deplasmanda alınan bir puanın kendileri için kazanç olduğunu ve bir puana sevindiklerini söyledi. "Genel olarak baktığımız zaman deplasman maçlarımızda bir puan almalıyız" ifadelerine yer veren Ömeroviç, “Uzun süren bir deplasman fobimiz var. Bende istiyorum içeri de alınan galibiyetin ardından seri yakalamak ama dediğim gibi deplasmanlardan üç puanla dönmemiz gerekiyor. Bu bakımdan da deplasman maçları önemli” dedi.

Özellikle sakatlıklara karşı önlem almaya çalıştıklarını belirten Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç; “Bazen sakatlıklar arka arkaya gelince bizde sıkıntı yaşıyoruz. Ancak, bazı sakatlıklar bizim elimizde değil. Ben de isterim tam kadroyla maçlara çıkmayı. Sakatlıklar her takımda olduğu gibi bizde de oluyor. Sonuçta, bunları da düşünerek çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

İŞADAMINA TEŞEKKÜR
Öte yandan Malatyaspor Basın Sözcüsü ve Genel Sekreter Ali Cengiz, Malatyaspor'un Giresunspor deplasman masraflarını karşılayan işadamı Bayram Akdemir'e teşekkür etti.

İstanbul'da yaşayan Malatyalı işadamı Akdemir'in katkısını değerlendiren Cengiz "Daha önce de değerli işadamlarımız bize deplasmanlarda katkı sağlamıştı. Sayın Bayram Akdemir de Giresun'da Malatyaspor'u yalnız bırakmayıp, masrafları karşıladı. Kendisine Malatyaspor adına teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız