SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Amatörde de Zorda

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:07:47
Malatyaspor Amatörde de Zorda
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Futbol Büyükler Ligi'nde fikstür maçları, biri dışında tamamlandı. Lig şampiyonluğu ve küme düşen takımlar, play-off maçları sonucu belirlenecek. Malatyaspor, B grubununu 7. sırada tamamlayınca, 2. lige düşmemek için play-off maçlarında mücadele edecek.

A GRUBUNDA..

A grubunda oynanan son hafta maçlarının sonuçları şöyle:

Tecdespor:6- Yeni Balabanspor:2,

Telekomspor:3- Çatyol Belediye:0 (Hükmen- Çatyol maça çıkmadı)

Demirspor:3- Konak Belediye:0 (Hükmen- Konak ligden çekilmişti)

Battalgazi Belediye- Sanayispor maçı (Sanayispor grup maçlarına gittiği için ertelendi)

Bu grubu 33 puanlı Demirspor ilk sırada tamamlarken, 31 puanlı Tecde ikinci, 23 puanlı Battalgazi üçüncü, 22 puanlı Çatyol Belediye dördüncü, 22 puanlı Sanayispor averajla beşinci, 17 puanlı Telekom altıncı, 7 puanlı Yeni Balaban yedinci, puanı olmayan Konak Belediye son sırada yeraldı.

Bu grubu ilk iki sırada bitiren Demirspor ve Tecde lig şampiyonluğu için diğer grubun ilk iki sırasını alan takımlarla play-off maçı oynayacaklar. Bu grupta Konak küme düşerken, 7. sıradaki Yeni Balaban küme düşmemek için diğer grubun son iki takımıyla play-offta karşılaşacak.

B GRUBUNDA..

B Grubundaki son hafta maçlarında şu sonuçlar alındı:

Kaldırımgücü:0- Kale Gençlerbirliği:2,

Malatyaspor:1- Adafı Kartalspor:1,

Orduzuspor:0- Girmana Belediye İpekyolu:1,

Doğanşehir Belediye:5- Yeşilyurtspor:3.

B grubunda 28 puanla Orduzuspor ilk sırada yeralırken, 23 puanlı Kale Gençlerbirliği ikinci, 22 puanlı Adafı Kartal üçüncü, 19 puanlı Girmana Belediye İpekyolu dördüncü, 18 puanlı Yeşilyurt Belediye beşinci, 17 puanlı Doğanşehir Belediye altıncı, 14 puanlı Malatyaspor yedinci, 11 puanlı Kaldırımgücü 8. ve son sırada yeraldılar. 

Bu grubun ilk 2 takımı şampiyonluk için A grubunun ilk iki takımıyla karşı karşıya gelecek. Son iki takım olan Malatyaspor ve Kaldırımgücü ise küme düşmeme mücadelesinde A grubunda Yeni Balabanspor'la play-off oynayacaklar.

Play-off maçlarının oynanacağı tarihler Pazartesi belirlenecek.

HABER: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız