SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Amatörde Fırtına..

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:59:30
Malatyaspor Amatörde Fırtına..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde mücadele eden Malatyaspor, B Grubu’nda oynadığı 7 maçın tamamını kazanarak, açık ara önde liderliğini sürdürüyor. 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nden Malatya Amatör Küme Futbol Ligine düşürülen ve FİFA Disiplin Kurulu tarafından 4 transfer dönemi yasağı alan sarı kırmızılı takım, Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’ndeki performansıyla parmak ısırtıyor. Ligde oynadığı 7 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Malatyaspor, son olarak deplasmanda gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Darendespor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı.

TECDESPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜRÜYOR

Öte yandan Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nin iddialı ekiplerinden Tecdespor çıkışını sürdürüyor. Ligin ilk haftasında Adafı Kartalspor’u 3-2 yenerek, lige iyi başlayan Tecdespor, ligin ikinci haftasında Malatyaspor’a 4-0 mağlup olarak, büyük bir şok yaşamıştı. Ligin üçüncü haftasında da Telekomspor’a 1-0 mağlup olan Tecdespor, Darendespor’u deplasmanda 2-0 yenerek rahat bir nefes aldı. Ligin 4’ncü haftasında Orduzuspor ile karşılaşan Tecdespor, 2-1 öndeyken çıkan olaylar sonrası tatil edilen karşılaşmada 3-0 hükmen mağlup sayıldı. Üst üste aldığı galibiyetlerle moral bulan kırmızı beyazlı semt takımı, ligin 7’nci haftasında Kale Gençlerbirliği’ni 2-1 yenerek, çıkışını sürdürdü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız