SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyaspor Angarya Değil'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor'da eski kulüp başkanı Hanefi Selimoğlu, Malatyaspor için şehrin ileri gelenlerinin görevlerini yerine getirmediğini ileri sürdü.

Hanefi Selimoğlu, yaptığı açıklamada, Malatyaspor'un büyük bir sevda olduğunu ifade ederek, "Malatyasporumuzun son günlerde yaşadığı sıkıntıları üzüntüyle takip etmekle beraber, elimizden bir şey gelmemesinin çaresizliğiyle üzüntümüz bir kat daha artmaktadır. Bu durumda Malatyasporumuz'a sorumluluk sahibi olan yardım yapmadıkları gibi yapıyormuş gibi görünüp, çelişkilerle, insanları beklentide bırakmakla da büyük bir günah ve vebale girmektedirler. Ne olur, insanların duyguları bu kadar ucuz değil.

Kendilerini Malatyalıların yerine koysunlar. Ne olur, Allah rızası için, yalvarıyorum, kimsenin etkisi altında kalmadan, kendi özgür irademizle Malatyasporumuza yapabileceğimiz ne varsa yapmamız gereken, boynumuza borç olan bu sorumluluğumuzu yerine getirelim. Bu göreve talip olan büyüklerimiz, şehrin ileri gelenleri göreve gelirken önlerindeki sorumlulukları bilmiyorlar mıydı? Biliyorlardı. Ama maalesef görev seçme durumunda kalıyorlar. Görev seçme lüksü olmamalı. Belediye Başkanımız benim başkan olduğum dönemde Malatyaspor'a 1 milyon TL yardımda bulundu. Ben ve benden sonra devam eden Mehmet Aydın Başkanım da reklam karşılığı verilen miktarı bizim elimiz değmeden, komisyondaki değerli arkadaşlarımız tarafından kullanıldı. Geriye kalan miktarda yerine ve zamanında verilmediği için bu durumdayız. Yerinde ve zamanında müdahale yapılsaydı, biz şuanda bunları konuşuyor olmayacaktık. Malatyaspor'un üzerinde 43 dosya vardı. Bu dosyaların hepsi ayrı bir emek verilerek, Mehmet Aydın, Cengiz Günaydın ve diğer arkadaşlarımızın üstün gayretleriyle çözüldü. Ama maalesef büyüklerimiz görevlerini yerine getirmediler. Şuanda da kulüp içler acısı bir durumda. Yazık ki ne yazık. Önümüzdeki günlerde bunun hesabı ağır olur. Ben, sadece bir dosyanın İzmir'den İstanbul'a gönderilmesi için yarım gün uğraştım. 40 küsür dosya için arkadaşlarımızın nasıl emek verdiğini ve ne kadar çaba harcadığını düşünebiliyor musunuz? Sesleniyorum ve yalvarıyorum birbirimizi kandırmadan doğru dürüst, radikal bir şekilde bu duruma müdahale edelim. Malatyaspor hakikaten bir sevda, angarya bir kurum değil" iddiasında bulundu.

Takımın eski kalecisi Eray Serbes'in 120 bin TL alacaklı olmasının takımı zor durumda bıraktığını savunan Selimoğlu, "Bizim bu arkadaşlarımız bütün dosyaları kapattılar. Bu dosyaların nasıl çözüldüğünü ve emek harcandığını bire bir gördüm. Eray Serbes konusunda bir konuya takıldık ve bunu araştırdık. Bu arkadaşımız Haşim Karadağ Başkanlığı döneminde bedelsiz olarak sözleşme imzalamış. Boş mukaveleye imza etmiş. Haşim Karadağ dönemi sonrasında, İlhan Kavuk Başkanlığı döneminde 120 bin TL protokol yapılmış. Bu arkadaşımız bu belgeyle bizi zor durumda bırakmıştır" görüşünü ileri sürdü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız