SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Ara Vermeden..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Pazar günkü Samsun maçı hazırlıklarına "ara vermeden" başladı. Bu arada, 4-1'lik Gaziantep Büyükşehir Belediye maçını değerlendiren kulüp başkanı Haşim Karadağ, "4-5 hafta ara verdikleri farklı galibiyetler serisine yeniden başladıklarını" söyledi.

FARKLI GALİBİYET SEVİNCİ..
Gaziantep'te oynanan karşılaşmanın ardından değerlendirme yapan Teknik Direktör İsmail Kartal, Malatyaspor'un kaliteli futbolculardan kurulu bir ekip olduğunu, sakat ve cezalılar nedeniyle, 18 kişilik kadroyu alt yapıdan Salih'i alarak tamamlayabildiğini, ancak sahaya çıkan 11'in ve sonradan oyuna giren futbolcuların kendilerinden bekleneni verdiklerini bildirdi.

Kartal, şöyle dedi:

"Kazanmamız gereken bir maçtı. Ben hiç bir zaman bahanelere sığınan biri değilim. Gaziantep'e 17 futbolcu ile bir de alt yapıdan Salih'i getirdik. 6-7 oyuncumuzu getiremedik. Ama hiç bir zaman bunlara sığınan birisi değilim. Çünkü Malatyaspor olarak sahaya sonuçta 11 kişi olarak çıkacaktık. Buraya kazanmak için geldik. Geçen hafta aldığımız 3 puanın ardından bu maçı da alıp yolumuza devam etmek istiyorduk. Ama 2 haftadır oyunun başında erken yediğimiz gollerle demoralize oluyorduk Bu hafta güzel olan bir şey daha vardı..Oyuna iyi başladık, gol yemedik ilk golü biz bulduk ve öne geçtik. Oyunun başından hakemin bitiş düdüğüne kadar futbol oynamak isteyen ve kazanmak isteyen bir Malatyaspor vardı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum.

Bu hafta geride kaldı, centilmence bir maç oldu. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yönetici, teknik heyetine de teşekkür ediyoruz. Artık önümüzde oynayacağımız Samsunspor maçını düşünüyoruz. Bu maçta farklı galibiyet değil de kazanacağımızı hissediyorduk. Bunu görüyorduk futbolcularımda. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Malatyaspor camiasına bu 3 puan hayırlı olsun."

BAŞKANIN DEĞERLENDİRMESİ..
Kulüp Başkanı Haşim Karadağ da, maç sonrası değerlendirmesinde, Malatyaspor olarak farklı galibiyetlere 4-5 hafta ara vermişken, yeniden o günlere döndüklerini, Gaziantep'te oynanan etkili futbolun kendilerini sevindirdiklerini, bunu sürdürmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Karadağ şöyle konuştu:

"Daha önce farklı galibiyetlerimiz vardı. Bir 4-5 hafta ara vermiştik. Yeniden başladık. Allaha şükürler olsun şansızlığı yendik. Futbolcularımı tebrik edip gözlerinden öptüm.

Bizi tahrik etmek isteyenlerin tahriklerine kapılmadık, biz cevabımızı sahada verdik çıktık.

2-3 haftadır çıkışımız var inşallah devam eder."

SAMSUN HAZIRLIKLARI..
Öte yandan, geçtiğimiz Pazar günü Gaziantep deplasmanında farklı galip gelerek moral bulan Malatyaspor, önümüzdeki Pazar günü Samsunspor'la oynayacağı deplasman maçı için hazırlıkları başladı. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın İstanbul'da olması nedeniyle, antrenörler yönetiminde yapılan çalışmaya izinli olan Bülent Akın ile sakat olan Effa ve Serdal dışındaki tüm futbolcular katıldılar. Orduzu Pınarbaşı'ndaki antrenmanı bazı yöneticiler de izlediler. Antrenmanın hayli neşeli geçtiği gözlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız