SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Başkan Yardımcısı Fahrettin Kayhan Trafik Kazası Geçirdi...

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkan yardımcılarından Fahrettin Kayhan dün gece trafik kazası geçirdi...

Konyaspor maçı için Malatya'ya gelen Fahrettin Kayhan, ailesini ziyaret için gittiği Arguvan'dan dönüşünde trafik kazası geçirdi...Ermişli Köyü'ndeki ailesini ziyaret eden Kayhan'ın yönetimindeki 44 FY 999 plakalı aracın, Pazar gecesi 21.10 sıralarında Arguvan çıkışı Arapgir-Malatya yol ayrımında virajı alamayarak, tarlaya yuvarlandığı bildirildi. Kazada, Kayhan'ın yanında bulunan ve "Fıstık Ahmet" diye bilinen Ahmet Turan'ın da yaralandığı bildirildi.

Kayhan'ın omuriliğinin zedelendiği belirtilirken, Kayhan ve Turan'ın Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındıkları öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız