SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Başkanı Oldu

A- A+ PAYLAŞ
Malatyaspor'da kulüp başkanlığına Bülent Kapkıner seçildi. 
 
 
Yeşiltepe'deki tesislerde yapılan kongrenin divan başkanlığını Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir yaptı. Kongrede yönetime Bülent Kapkıner dışında aday çıkmadı. Kongreye katılan 50 delegenin oylarını alan Bülent Kapkıner, Malatyaspor kulüp başkanlığı görevine seçildi. 
 
Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, seçim sonrasında yaptığı konuşmada, "Beni bu göreve layık gördüğünüz için çok teşekkür ediyorum. Malatyaspor'a bu güne kadar hizmet etmiş, mesaisini ve parasını harcamış herkese teşekkür ediyorum. Takımımız, kötü durumda olabilir, bölgesel amatör ligde olabilir. Ama Malatyaspor'un yeri farklıdır. Hiçbir takım Malatyaspor'un yerini tutmaz. Yerini tutmayacağını hepimiz görüyoruz. Herkes taraftarsız maç oynarken, biz vatandaşların yoğun ilgisi altında maç yapıyoruz. 6 puanımızın silinmesine rağmen iyi durumdayız. İlk ikiye girme gibi bir hedefimiz var. İnşallah Hayati Palancı hocamızla birlikte bu hedefimize de ulaşacağız. Bizim kimseyle bir husumetimiz yok, herkesle barışığız. İnşallah hayırlısı olur ve Malatyaspor hepimizin özlediği yere gelir" dedi. 
 
Bülent Kapkıner başkanlığındaki Malatyaspor yönetimi şöyle: "Muharrem İmik, Nedim Adak, Turgut Göçer ve Erhan Camcı." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız